Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τι πλεονεκτήματα έχουν τα Peugeot 3008, Citroen C5 & Opel Grandland;

 Σχολιάστε 
49.461 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2024)
Τι πλεονεκτήματα έχουν τα Peugeot 3008, Citroen C5 & Opel Grandland;
2 Φωτογραφίες »

- Έχουν ίδια μοτέρ και τεχνολογίες, διαφέρουν σε εμφάνιση και χαρακτήρα
- Το Peugeot 3008 έχει premium προσέγγιση, σαν το BMW X1
- Το Citroen C5 Aircross είναι το πιο άνετο στις λακκούβες και ψηλό από το έδαφος
- Το Opel Grandland έχει στην γκάμα του και diesel μοτέρ που βγάζει 1.300 χλμ. με ένα γέμισμα

Ίδιο νόμισμα σε διαφορετική όψη

Τα Peugeot 3008, Citroen C5 Aircross και Opel Grandland ανήκουν στην κατηγορία των οικογενειακών SUV και μοιράζονται πολλά κοινά στοιχεία -όπως για παράδειγμα κινητήρες και πλατφόρμα, αφού και τα τρία αναπτύχθηκαν και κατασκευάζονται από τον όμιλο Stellantis- παρά τις όποιες ομοιότητες όμως, και τα τρία μοντέλα διαφέρουν σε αρκετά σημεία. Έχουν τον δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα και μοναδικά πλεονεκτήματα που τα κάνουν να ξεχωρίζουν ανάμεσά τους αλλά και ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Το Peugeot 3008 έχει premium προσέγγιση, σαν το BMW X1

Το νέο Peugeot 3008 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα και, όπως και η προηγούμενη γενιά του, ξεχωρίζει με τον premium χαρακτήρα, που κοντράρει ακόμη και γερμανικά SUV σαν την BMW X1. Επιπλέον έχει καλύτερους χώρους για τους επιβάτες, αφού όσοι κάτσουν πίσω έχουν 4,5 παραπάνω εκ. για τα πόδια (σύνολο 20 εκ.), περισσότερο χώρο για το κεφάλι, ενώ παράλληλα, ο τρίτος επιβάτης μπορεί θα βρει το πιο φαρδύ πίσω κάθισμα της κατηγορίας (πλάτος 1,43 μ.) που έχει μετρήσει το Test Center του AutoΤρίτη. Βέβαια, εκτός από καλούς χώρους, η καμπίνα έχει αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο σε ποιότητα, ενώ το νέο Panoramic i-Cockpit που ενσωματώνει μια οθόνη 21 ιντσών (συνδυάζει ψηφιακό πίνακα οργάνων και infotaiment) κλέβει τις εντυπώσεις.


Συγκριτικό παρουσίαση Peugeot 3008 vs Citroen C5 vs Opel Grandland.
2 Φωτογραφίες »

Συγκριτικό παρουσίαση Peugeot 3008 vs Citroen C5 vs Opel Grandland.

Το Citroen C5 Aircross είναι το πιο άνετο στις λακκούβες και ψηλό από το έδαφος

Το C5 Aircross είναι το πρώτο Citroen που υιοθετεί ήπια υβριδική τεχνολογία (πρόκειται για την έκδοση Hybrid των 136 ίππων  και είναι ίδια με αυτή του Peugeot 3008), ενώ συνεχίζει να προσφέρεται επίσης σε βενζίνη με 130 άλογα, σε diesel επίσης με 130 ίππους αλλά και σε δύο Plug-in υβριδικές εκδόσεις.
Το οικογενειακό SUV της Citroen μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι το μοντέλο με τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος στην κατηγορία (23 εκατοστά από το έδαφος), όμως επίσης και το πιο άνετο όταν περνάει πάνω από λακκούβες χάρη στη στάνταρ ειδική ανάρτηση Advanced Comfort και τα περίφημα Progressive Hydraulic Cushions αμορτισέρ.

Διαβάστε στη συνέχεια και τα δυνατά χαρακτηριστικά του Opel Grandland.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Peugeot 3008: Υβριδικό και ηλεκτρικό και χωρίς diesel
Σελίδα 3Citroen C5 Aicross: Από 27.600 ευρώ και με 4 επιλογές σε κινητήρες
Σελίδα 4Σε βενζίνη, diesel και Plug-in το ανανεωμένο Opel Grandland
FORD
Autotriti.gr