Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το... ελληνικό Symbioz είναι το νέο οικογενειακό SUV της Renault!
2 Φωτογραφίες »

Το... ελληνικό Symbioz είναι το νέο οικογενειακό SUV της Renault!

3.499 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2024)

- Νέο SUV που θα μπει ανάμεσα στα Captur και Austral.
- Υβριδικό και κάτω από 1.500 κιλά.
- Με νέας γενιάς γυάλινη οροφή που θα σκιάζει χωρίς περσίδα.
- Πρεμιέρα την άνοιξη του 2024.

Η Renault επιβεβαίωσε την έλευση του Symbioz

Το Renault Symbioz είναι το νέο υβριδικό SUV της γαλλικής μάρκας. Αν η ονομασία του σας φέρνει κάτι ελληνικό στο νου, τότε δεν κάνετε λάθος, καθώς προέρχεται από τη λέξη «συμβίωση». Το επερχόμενο οικογενειακό SUV της Renault θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα Captur και Austral στην γκάμα της Renault και οι πρώτες επίσημες teaser εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας!

Νέο SUV που θα μπει ανάμεσα στα Captur και Austral

Όπως αναφέρει η Renault το ολοκαίνουργιο SUV έχει σχεδιαστεί για να καλύψει το χάσμα μεταξύ του μικρού SUV, Captur και του μικρομεσαίου SUV, Austral. Θα αποτελέσει μία νέα εναλλακτική στη δημοφιλή κατηγορία των οικογενειακών SUV (C-SUV) και θα προσφέρεται με υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης από την κυκλοφορία.

Το όνομά του προέρχεται από την ελληνική λέξη «συμβίωση»

Το όνομα Symbioz προέρχεται από την ελληνική λέξη «συμβίωση». Η επικεφαλής στρατηγικής ονοματοδοσίας της Renault, Sylvia Dos Santos σε δηλώσεις της υπογράμμισε πως επέλεξε αυτό το όνομα προκειμένου να εκφράζει το στενό δεσμό μεταξύ μιας οικογένειας και του αυτοκινήτου της, με το οποίο ουσιαστικά... συμβιώνουν.

Με νέας γενιάς γυάλινη οροφή που θα σκιάζει χωρίς περσίδα

Εκτός από την επιβεβαίωση της ονομασίας, η Renault έδωσε στη δημοσιότητα και δύο εικόνες teaser του Symbioz, συνοδευόμενες από τις πρώτες πληροφορίες για αυτό. Η μία εικόνα δείχνει το καμπυλωτό πίσω μέρος του μοντέλου, όπου φέρει ολογράφως την ονομασία του στο μέσο, ενώ παράλληλα βλέπουμε μέρος των λεπτών φωτιστικών σωμάτων. Στη δεύτερη, πιο αποκαλυπτική εικόνα, αν και σκοτεινή, παρατηρούμε την σιλουέτα του αυτοκινήτου. Επίσης βλέπουμε πως στο τέλος της οροφής υπάρχει μία αεροτομή, ενώ στο μπροστινό μέρος τα LED φώτα ημέρας, κατεβαίνουν πολύ χαμηλά στον προφυλακτήρα. Η γαλλική εταιρεία λέει επίσης πως θα διαθέτει τη νέα σχεδίαση της μάρκας και θα εφοδιάζεται με νέας γενιάς πανοραμική γυάλινη οροφή Solarbay, που βασίζεται στην τεχνολογία PDLC και γίνεται αδιαφανής χωρίς περσίδα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Autotriti.gr