ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η εικόνα που διέρρευσε και παρουσιάζει τα τρία μοντέλα.

Το 2018 τα νέα A1 Sportback, Q3 και SQ2;

2.360 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2018)

Μία εικόνα η οποία υποδηλώνει ότι μέσα στο 2018 η Audi θα παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Δείτε περισσότερα.

Τις νέες γενιές του A1 Sportback και του Q3, αλλά και μία ισχυρή έκδοση του Q2, που ονομάζεται SQ2, θα παρουσιάσει εντός του 2018 η Audi, σύμφωνα με μία εικόνα την οποία δημοσιεύουν τα διεθνή μέσα.
 
Αν και η προέλευση της εικόνας παραμένει άγνωστη και οι πληροφορίες που αναφέρει παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δείχνουν πως η Audi δουλεύει σε ένα SQ2, το οποίο δοκιμάζεται στην πίστα του Nurburgring.
Οι πιο προφανείς αλλαγές σε σχέση με το κανονικό Q2 θα είναι στην πιο επιθετική εικόνα του εξωτερικού, αλλά και μερικές βελτιώσεις στο εσωτερικό, ενώ σε ότι αφορά την ισχύ αυτή λέγεται πως θα προέλθει από τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων που έχει και το S3, που προσφέρει 310 ίππους.
 
Σε ότι αφορά το Q3, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αναμένεται να το εισάγει στις αγορές έτσι ώστε να ανταγωνιστεί τις Mercedes-Benz GLA και BMW X1, ωστόσο μέχρι στιγμής τα πρωτότυπα που έχουν εμφανιστεί φέρουν πάνω τους βαρύ καμουφλάζ κάτι το οποίο δεν επιτρέπει να φανούν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά που θα έχει.
 
Τέλος αργότερα μέσα στο έτος που διανύουμε αναμένεται να φτάσει η νέα γενιά του Audi A1, με τις φήμες να θέλουν το μίνι μοντέλο της φίρμας να φέρει αρκετές αλλαγές, ενώ σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, θα τροφοδοτείται από μία σειρά τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων, συμπεριλαμβανομένου ενός 2λιτρου με περίπου 250 ίππους, που θα βρίσκεται στη κορυφή της γκάμας.

Autotriti.gr
EURO NCAP 2024 BIG VANS