Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το μοντέλο μετά την περιποίηση της ΑΒΤ κέρδισε τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ισχύ.

H βελτιωτική εταιρεία διαθέτει τέσσερα διαφορετικά σχέδια αναφορικά με τις ζάντες που είναι διαθέσιμες.

Το Audi SQ8 της ABT Sportsline

2.156 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2020)

Η ABT Sportsline είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα βελτιωτών των οχημάτων του Volkswagen Group και το τελευταίο της έργο αναφέρεται στην Audi έχοντας ως πρωταγωνιστή ένα SQ8.

Το μοντέλο μετά την περιποίηση της ΑΒΤ κέρδισε τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ισχύ. Ξεκινώντας από το πρώτο, το total black αμάξωμα, στο εμπρόσθιο μέρος περιλαμβάνει ένα νέο χείλος στο κάτω μέρος, το οποίο συνοδεύεται μία ένα μακρύ αεραγωγό λίγα εκατοστά πιο πάνω. Στο πίσω μέρος το SQ8 εξοπλίζεται με μία πολύ μεγαλύτερη αεροτομή, ενώ αναθεωρημένο είναι και το κάτω μέρος του προφυλακτήρα.
 
Παράλληλα η βελτιωτική εταιρεία διαθέτει τέσσερα διαφορετικά σχέδια αναφορικά με τις ζάντες που είναι διαθέσιμες, οι οποίες μετρούνται από 22 έως και 23 ιντσών. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μικρές εσωτερικές αναβαθμίσεις όπως ένα καπάκι πάνω από το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα και φώτα εισόδου.
 
Η μονάδα ελέγχου κινητήρα της ABT παρέχει την ευκαιρία να ενισχυθεί η δύναμη του crossover. Ο ήπια-υβριδικός 4,0 λίτρων turbodiesel V8 κινητήρας προσφέρει τώρα 510 ίππους και 970 Nm ροπής, αριθμός εμφανώς μεγαλύτερος από τα εργοστασιακά 435 άλογα και 900 Nm ροπής. Η αναβάθμιση αυτή βελτιώνει και το χρόνο επιτάχυνσης 0-100 χλμ./ώρα, ο οποίος από τα 4,8 δευτερόλεπτα, πέφτει στα 4,6.
 
Τέλος διαθέσιμη είναι και η ρύθμιση της ανάρτησης σε πολλά διαφορετικά επίπεδα ύψους, με το χαμηλότερο να υπολογίζεται στα 65 χιλιοστά λιγότερο.

Mercedes
OPEL