Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το B10 είναι το τρίτο μοντέλο της Leapmotor που έρχεται στην Ευρώπη

 Σχολιάστε 
1.445 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2024)
Το B10 είναι το τρίτο μοντέλο της Leapmotor που έρχεται στην Ευρώπη
3 Φωτογραφίες »

- Θα έρθει και στην Ελλάδα.
- Θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση του Παρισιού.
- Στη δημοσιότητα οι πρώτες teaser εικόνες.
- Πιθανότατα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Το τρίτο μοντέλο της Leapmotor στην Ευρώπη

Η Leapmotor έκανε επίσημη πρεμιέρα στην Ελλάδα ανακοινώνοντας τις τιμές των Τ03 και C10, των δύο πρώτων ηλεκτρικών μοντέλων με τα οποία ντεμπουτάρει στη «Γηραιά Ήπειρο». Η μάρκα ωστόσο υποσχέθηκε πως αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς θα υπάρχει τουλάχιστον μια νέα άφιξη κάθε χρονιά, προκειμένου να εμπλουτίζει την γκάμα της.

Το επόμενο μοντέλο λοιπόν που θα δούμε στα μέρη μας από την κινεζική φίρμα είναι το B10, για το οποίο η Leapmotor μας έδωσε μία πρώτη γεύση χάρη στις πρώτες teaser εικόνες, τις οποίες δημοσίευσε επίσημα.

Θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση του Παρισιού

Το Leapmotor B10 περιγράφεται ως ένα compact SUV, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, που έρχεται σε λίγες ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί πως το Β10 είναι ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, σε αντίθεση με τα Τ03 και C10, όπου υπήρχαν στην Κίνα πριν έρθουν στην Ευρώπη.

Πιθανότατα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό

Η Stellantis, η οποία είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις των αυτοκινήτων της Leapmotor στην  Ευρώπη, υπογράμμισε πως το B10 θα είναι το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο που θα βασιστεί στη νέα «πλατφόρμα Β» της μάρκας. Το σύστημα κίνησης που θα εξοπλίζει το νέο οικογενειακό SUV δεν ανακοινώθηκε, αλλά κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για ένα ακόμα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Στη δημοσιότητα οι πρώτες teaser εικόνες

Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν δείχνουν ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του Β10 σε δοκιμές στο χώμα. Επιμέρους χαρακτηριστικά του νέου SUV είναι οι χωνευτές χειρολαβές στις πόρτες, οι χωρισμένοι προβολείς, αλλά και τα λεπτά LED φώτα στο πίσω μέρος.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν πως το νέο Leapmotor Β10 θα είναι μικρότερο από το C10 και φυσικά μεγαλύτερο από το Τ03, αντίστοιχη θα είναι και η τιμή του. Ως εκ τούτου είναι ασφαλές να πούμε πως κατά το λανσάρισμά του θα κοστίζει περισσότερο από 15.850 ευρώ και λιγότερο από 30.900 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται προσεχώς.

Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO