Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

To πρωτότυπο αυτό βασίζεται ουσιαστικά στο F-150 της Ford.

Το F-150 Harley-Davidson concept κατασκευάστηκε για τα τιμήσει τα 115 χρόνια από την της ίδρυση της εταιρείας.

Ο εσωτερικός διάκοσμος έχει μικρές αλλά αρκετές διαφορές.

To F-150 concept της Ηarley-Davidson

2.849 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2018)

Το F-150 Harley-Davidson concept παρουσίασε η γνωστή εταιρεία κατασκευής μηχανών με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι θα μπει στη γραμμή παραγωγής.

Λίγοι είναι αυτοί που θυμούνται πως η Ford και η Harley Davidson είχαν επι χρόνια μια συνεργασία κατασκευής μιας ειδικής έκδοσης για το F-150 pick-up που τελικά «κόπηκε» στις αρχές αυτής της δεκαετίας.

Η Harley-Davidson πάντως δεν έχει σταματήσει την ενασχόληση της με τα pick-up αφού έπειτα συνεργάστηκε με την Tuscany Motor Company για να δημιουργήσουν το ολοκαίνουριο F-150 Harley-Davidson concept. To πρωτότυπο αυτό βασίζεται ουσιαστικά στο F-150 της Ford αλλά έχει υιοθετήσει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από την μοτοσυκλέτα Harley-Davidson Fat Boy.
 
Σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο, το concept αυτό εξοπλίζεται με σύστημα ανάρτησης BDS, αμορτισέρ FOX, 22άρες ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με 35 ιντσών ελαστικά παντός τερέν, νέο καπό, μεγαλύτερους θόλους, ειδικά σχεδιασμένη γρίλια, Flowmaster σύστημα εξάτμισης με απολήξεις από αλουμίνιο κ.α. Ο εσωτερικός διάκοσμος έχει μικρές αλλά αρκετές διαφορές. Το pick-up έχει δερμάτινα καθίσματα, ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, νέα πεντάλ, πατάκια κ.α.

Το F-150 Harley-Davidson concept κατασκευάστηκε για τα τιμήσει τα 115 χρόνια από την της ίδρυση της εταιρείας κατασκευής μοτοσυκλετών, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να το δούμε και στην γραμμή παραγωγής.

Toyota
PEUGEOT