Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μετά το ντεμπούτου του στο Τόκιο, το Honda Sports EV Concept έφτασε και στην Ευρώπη.

Το πρωτότυπο της ιαπωνικής φίρμας έχει ένα ρετρό σχεδιασμό συνδυάζοντας, ωστόσο τη τεχνολογία του μέλλοντος.

Το Honda Sports EV Concept πάτησε Ευρώπη

2.529 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

Μετά το ντεμπούτου του στο Τόκιο, το Honda Sports EV Concept έφτασε και στην Ευρώπη, έχοντας πάρει θέση ανάμεσα στα μοντέλα που κοσμούν το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το πρωτότυπο της ιαπωνικής φίρμας έχει ένα ρετρό σχεδιασμό συνδυάζοντας, ωστόσο τη τεχνολογία του μέλλοντος, καθώς πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το διθέσιο σπορ αυτοκίνητο έχει ένα μακρύ καπό, ενώ στο εμπρόσθιο μέρος τα LED φωτιστικά σώματα είναι στρογγυλά, στη μέση των οποίων υπάρχει φωτιζόμενο το σήμα της εταιρείας. Στο πίσω μέρος τα φώτα έχουν πάρει τετράγωνο σχηματισμό, ενώ και σε αυτή τη περίπτωση το σήμα της μάρκας είναι φωτισμένο.
Σε ότι αφορά τις διαστάσεις του η Honda αναφέρει πως έχει μήκος 3.895 χιλιοστά, ενώ κάνει λόγο πως συνδυάζει την απόδοση των ηλεκτρικών μοντέλων σε ένα συμπαγές σώμα που χρησιμοποιεί τεχνολογίες τεχνικής νοημοσύνης.
 
Πληροφορίες σχετικά με την απόδοση ή τον τρόπο με τον οποίο θα παίρνει ισχύ (αν θα έχει ένα ή παραπάνω ηλεκτρικά μοτέρ, με τι χωρητικότητας μπαταρία θα συνδυάζεται, σε πόσο χρόνο θα φορτίζει) δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο οι φήμες θέλουν το μοντέλο του Sports EV Concept να λανσάρεται το 2020.  

HUYNDAI
Citroen