Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το MG Cyber GTS Concept μας δείχνει την κουπέ εκδοχή του Cyberster

3.915 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2024)
Το MG Cyber GTS Concept μας δείχνει την κουπέ εκδοχή του Cyberster
6 Φωτογραφίες »

- Πιθανότατα θα το δούμε σε μοντέλο παραγωγής.
- Το MG Cyber GTS Concept είναι μία hardtop έκδοση του Cyberster.
- Δεν δημοσιεύτηκε εικόνα από την καμπίνα.
- Πισωκίνητο και ηλεκτρικό.

Πιθανότατα θα το δούμε σε μοντέλο παραγωγής

Εκτός από το μοντέλο δεύτερης γενιάς του HS, η MG χρησιμοποίησε το Goodwood Festival of Speed προκειμένου να αποκαλύψει και ένα ακόμα μοντέλο. Ο λόγος για το πρωτότυπο Cyber ​​GTS, το οποίο πρόκειται για ένα κουπέ πισωκίνητο ηλεκτρικό σπορ μοντέλο, που δεν αποκλείεται να δούμε ως μοντέλο παραγωγής τα επόμενα χρόνια.

Το MG Cyber GTS Concept είναι μία hardtop έκδοση του Cyberster

Το MG Cyber ​​GTS Concept μοιράζεται μεγάλο μέρος του αμαξώματος του με το roadster MG Cyberster. Αυτό περιλαμβάνει ολόκληρο το μπροστινό μέρος, συμπεριλαμβανομένων των προφυλακτήρων και των φωτιστικών σωμάτων. Από κει και πέρα, οι σχεδιαστές της κινεζικής μάρκας έδωσαν στην οροφή μία έντονη κεκλιμένη γραμμή, η οποία καταλήγει στο πίσω μέρος, το οποίο χαρακτηρίζεται από LED φωτιστικά σώματα και αεροδυναμικό διαχύτη.

Δεν δημοσιεύτηκε εικόνα από την καμπίνα

Η MG δε δημοσίευσε καμία εικόνα από το εσωτερικό. Ως εκ τούτου, δεν γνωρίζουμε εάν η καμπίνα θα διαθέτει θέσεις για δύο άτομα ή θα υιοθετήσει διαμόρφωση 2+2.

Πισωκίνητο ηλεκτρικό με παρόμοια ισχύ με το Cyberster

Η MG δεν αποκάλυψε τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με το πρωτότυπο, εκτός από το γεγονός πως πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο με κίνηση στους πίσω τροχούς. Αν συνυπολογίσουμε το κοινό DNA, του Cyber ​​GTS με το Cyberster, είναι εύλογο να υποθέσουμε ότι τα δύο μοντέλα θα μπορούσαν να έχουν παρόμοιες προδιαγραφές. Θυμίζουμε πως το Cyberster προσφέρεται με δύο κινητήρια σύνολα. Στη βάση της γκάμας βρίσκεται η πισωκίνητη έκδοση με 340 άλογα, ενώ πιο ψηλά βρίσκεται το τετρακίνητο (δύο ηλεκτρικά μοτέρ) Cyberster των 544 ίππων και 727 Nm ροπής. Αμφότερες οι εκδόσεις  εφοδιάζονται με μπαταρία 77 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία 579 χιλιομέτρων σύμφωνα με τα κινεζικά τεστ.

Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY