Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Καλύτερο από κάθε άλλο supercar είναι το νέο Honda NSX λέει ο αρχιμηχανικός της Honda. Δείτε γιατί.

Καλύτερο από κάθε άλλο supercar είναι το νέο Honda NSX λέει ο αρχιμηχανικός της Honda. Δείτε γιατί.

Το NSX είναι το καλύτερο supercar

6.214 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2016)

Σύμφωνα με τα λόγια του αρχιμηχανικού της Honda, το νέο NSX είναι ένα καθοριστικό μοντέλο για την ιαπωνική μάρκα και αυτό με το οποίο οι Ιάπωνες εκφράζουν το πάθος τους για την αυτοκίνηση.

Ο Jason Billota, αρχιμηχανικός του project Honda NSX μίλησε σε μέσο της Αυστραλίας και είπε ουκ ολίγα, τόσο για το supercar της ιαπωνικής μάρκας, όσο και για τον ανταγωνισμό. 
"Το NSX είναι ένα καθοριστικό μοντέλο για την Honda. Είναι ο τρόπος που δείχνουμε το πως πιστεύουμε πως πρέπει να είναι ένα supercar και πως πρέπει να αλληλεπιδρά με τον οδηγό του. Είναι η κορυφή όλων των μοντέλων μας και είναι ο τρόπος μας να επικοινωνήσουμε την αγάπη μας για την οδήγηση. 
Όσον αφορά τον ανταγωνισμό του Honda NSX ο Billota είπε πως " η Honda μελέτησε πάρα πολλά μοντέλα διεξοδικά, από Αμερική, Ιαπωνία και Ευρώπη και προσπάθησε τα καλύτερα στοιχεία αυτών να τα ενσωματώσει αλλά και να τα περάσει στον οδηγό με τρόπο μοναδικό. Το Audi R8 V10 και η Porsche 911 Turbo είναι οι κύριοι ανταγωνιστές μας, αλλά είδαμε και Ferrari 458, καθώς ήταν σημεία αναφοράς για εμάς το στρήψιμό της και το κράτημά της αλλά και το κιβώτιο PDK της Porsche το οποίο ξεπεράσαμε με το δικό μας 9άρι.".
Για το τέλος είπε πως αυτό που ξεχωρίζει το NSX από τα υπόλοιπα supercars και το κάνει καλύτερο είναι "ο τρόπος που αλληλεπιδρά με τον οδηγό του. Είναι μοναδικός. Είναι αυτό που το NSX έχει στο DNA του από την πρώτη γενιά του.".

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen