Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αφού πρόκειται για ένα μοντέλο που μοιάζει όσο κανένα άλλο στα μονοθέσια της F1, θα του ήταν το ίδιο ταιριαστό χωρίς οροφή, όπως και τα αγωνιστικά.

Κάτω από το καπό του Project One βρίσκεται ο ίδιος 1,6 λίτρων V6 κινητήρας της W07 (ο κινητήρας του μονοθεσίου της Mercedes στην Formula 1), που αποδίδει περί τους 700 ίππους, ο οποίος όμως συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους στον εμπρός άξονα σε κάθε τροχό.

Υπεύθυνο για τη μετάδοση της κίνησης είναι το ολοκαίνουργιο χειροκίνητο κιβώτιο 8 σχέσεων AMG Speedshift.

H AMG Project One σε εκδοχή Roadster

1.777 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2017)

Ένα σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η Mercedes-AMG Project One σε εκδοχή roadster αποκάλυψε ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος. Το προτιμάτε;

Η Μercedes παρουσίασε την Έκθεση της Φρανκφούρτης παρέα με τον πιλότο της F1 Lewis Hamilton, την Μercedes-AMG Project One, το πρώτο αυτοκίνητο δρόμου της μάρκας με κινητήρα παρμένο κατευθείαν από τα μονοθέσια της F1.

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος με το όνομα Ε Μilano προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, δημιουργώντας ένα σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο supercar του γερμανικού κολοσσού χωρίς την οροφή του σε εκδοχή roadster. Aλλωστε, αφού πρόκειται για ένα μοντέλο που μοιάζει όσο κανένα άλλο στα μονοθέσια της F1, θα του ήταν το ίδιο ταιριαστό χωρίς οροφή, όπως και τα αγωνιστικά.
 
Κάτω από το καπό του Project One βρίσκεται ο ίδιος 1,6 λίτρων V6 κινητήρας της W07 (ο κινητήρας του μονοθεσίου της Mercedes στην Formula 1), που αποδίδει περί τους 700 ίππους, ο οποίος όμως συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους στον εμπρός άξονα σε κάθε τροχό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Mercedes-AMG η συνολική ισχύς του Project ONE ξεπερνά τα 1.000 άλογα, με περίπου 680 ίππους να πηγαίνουν στους πίσω τροχούς και 330 στους πίσω. Υπεύθυνο για τη μετάδοση της κίνησης είναι το ολοκαίνουργιο χειροκίνητο κιβώτιο 8 σχέσεων AMG Speedshift, που συνεργάζεται με το σύστημα τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC+. Όσον αφορά δε στην ανάρτηση του μοντέλου, έχει γίνει χρήση πολλαπλών συνδέσμων σε συνδυασμό με πλήρως ρυθμιζόμενες coilover αναρτήσεις.
 

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO