Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σύμφωνα με τη γερμανική ομοσπονδία μεταφορών, το Renault Espace φαίνεται ότι εκπέμπει 25 φορές περισσότερο NOx.

Σύμφωνα με τη γερμανική ομοσπονδία μεταφορών, το Renault Espace φαίνεται ότι εκπέμπει 25 φορές περισσότερο NOx.

Το Renault Espace εκπέμπει παραπάνω NOx;

2.318 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2015)

Επειτα από έρευνες της γερμανικής ομοσπονδίας μεταφορών, φάνηκε πως τo Renault Espace εκπέμπει 25 φορές περισσότερο NOx από το επιτρεπόμενο.

Σύμφωνα με τη γερμανική ομοσπονδία μεταφορών και έπειτα από ελέγχους που διενήργησε, το Renault Espace φαίνεται ότι εκπέμπει 25 φορές περισσότερο NOx από ότι δηλώνει η εταιρεία. 
 Ο κινητήρας στον οποίο αναφέρεται η γερμανική ομοσπονδία μεταφορών είναι ο  diesel 1,6 λίτρων. Ο έλεγχος έγινε, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Γερμανοί, με βάση τα στάνταρ που ορίζει ο ευρωπαϊκός κύκλος δοκιμών, και πραγματοποιήθηκαν πέντε ξεχωριστά τεστ με τον κινητήρα «ζεστό». Σε αυτό το σημείο να συμπληρώσουμε πως ο εν λόγω κινητήρας μπαίνει και σε άλλα μοντέλα από άλλους κατασκευαστές και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη τίποτα, σχετικά με τις εκπομπές ΝΟx. 
Η γερμανική ομοσπονδία πιστεύει ότι με την τρέχουσα νομοθεσία στην Ευρώπη, είναι πολύ εύκολο οι κατασκευαστές να δηλώνουν χαμηλότερα νούμερα εκπομπών, από το κανονικό. Σε δήλωσε που έκανε ο Axel Freidrich, συνιδρυτής του Διεθνούς Συμβουλίου για καθαρές μεταφορές, είπε πως «Πρέπει να αναδιοργανωθεί συνολικά το υπάρχον σύστημα και να ενταθούν οι συστηματικοί έλεγχοι στους δρόμους, ώστε οι έλεγχοι να γίνονται σε πραγματικές συνθήκες».Επί του θέματος τοποθετήθηκε η Renault με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε. Σε αυτό αναφέρει πως το Espace πληροί όλους τους ισχύοντες κανονισμούς, όπως και όλα τα οχήματά της. Επιπρόσθετα αναφέρει κάτι πολύ σημαντικό: Οι διαδικασίες δοκιμής που χρησιμοποιήθηκαν από το Πανεπιστήμιο της Βέρνης, δεν είναι όλες συμβατές με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, παρουσιάζοντας σημαντικές αποκλίσεις που δεν είναι οριστικές και απαιτούν πρόσθετες μετρήσεις. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
E-DUCATO CARGO BOX