Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έντονα εξετάζει το ενδεχόμενο η Hyundai να κατασκευάσει ένα νέο crossover μοντέλο.

Το Soul της Hyundai

1.979 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2017)

Μέσα στα πλάνα της έχει συμπεριλάβει η Hyundai, να κατασκευάσει ένα νέο crossover, το οποίο θα λάβει πλήθος σχεδιαστικών επιρροών από το «ομοαίματο» Kia Soul.

Έντονα εξετάζει το ενδεχόμενο η Hyundai να κατασκευάσει ένα νέο crossover μοντέλο, το οποίο θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με αυτόν του Kia Soul.
 
Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στα διεθνή μέσα ο αντιπρόεδρος της εταιρείας στην Αμερική Mike O`Brien, σημειώνοντας πως αν ένα τέτοιο μοντέλο έρθει στην παραγωγή τότε πολύ πιθανό να έχει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.
Ωστόσο ο ισχυρός άντρας δεν σταμάτησε εκεί αποκαλύπτοντας πως το νέο Hyundai Kona, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να φτάσει νωρίτερα απ ότι αρχικά είχε προβλεφθεί στις αντιπροσωπίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Το μοντέλο θα γιορτάσει το βορειοαμερικανικό ντεμπούτο του στο Auto Show του Λος Αντζελες αργότερα αυτό το μήνα και υπάρχει η πιθανότητα να κυκλοφορήσει στις αγορές πριν από το τέλος του έτους.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Mike O` Brien ανέφερε ότι μετά το Kona δεν αργήσουν και τα καλά νέα για την ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου, ενώ χαρακτήρισε την επόμενη γενιά του Santa Fe καταλληλότερη για την αγορά των ΗΠΑ.      

Toyota
Leasing