Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Φωτογραφίες που παρουσιάζουν το νέο Sports EV Concept, έδωσε στη δημοσιότητα η Honda.

Στο οπίσθιο μέρος το Sports EV Concept έχει τετράγωνα φώτα πανομοιότυπα με αυτά του Urban EV Concept.

Περισσότερες πληροφορίες του ηλεκτρικού αυτού μοντέλου δεν έχουν γίνει γνωστές.

To Sports EV Concept σε πλήρη εμφάνιση

2.695 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

Εικόνες που παρουσιάζουν το νέο Sports EV Concept, έδωσε στη δημοσιότητα η Honda, λίγες ώρες πριν τη επίσημη αποκάλυψη του νέου της «έργου».

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, η Honda μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει το πρωτότυπο Sports EV, ωστόσο μέχρι τότε η αυτοκινητοβιομηχανία έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες που αποκαλύπτουν πλήρως το ηλεκτρικό μοντέλο.
 
Όπως βλέπουμε στο εμπρόσθιο μέρος η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία έχει εγκαταστήσει ένα φωτιζόμενο λογότυπο της φίρμας, δεξιά και αριστερά το οποίου υπάρχουν τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα, τα οποία στο κέντρο τους έχουν τη δυνατότητα να  προβάλουν διάφορα μηνύματα. Επιπλέον το μοντέλο διαθέτει ένα μακρύ καπό, το οποίο συνδυάζει δύο τόνους χρωμάτων (μαύρο και λευκό).
Πηγαίνοντας προς τα πίσω μπορούμε να δούμε τις μεγάλες ζάντες, αλλά και τις πολύ λεπτές κολώνες Α, ενώ στη θέση των πλαϊνών καθρεφτών έχουν τοποθετηθεί κάμερες. Στο οπίσθιο μέρος το Sports EV Concept έχει τετράγωνα φώτα πανομοιότυπα με αυτά του Urban EV Concept.
 
Περισσότερες πληροφορίες του ηλεκτρικού αυτού μοντέλου δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο με ένα σύντομο δελτίο τύπου για το αυτοκίνητο, η Honda το περιέγραψε ως το concept που συνδυάζει την απόδοση και την τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) μέσα σε ένα συμπαγές σώμα, έχοντας ως στόχο να προσφέρει στον οδηγό τη χαρά της οδήγησης.   
 
Περισσότερα αναμένονται στην επίσημη αποκάλυψη του ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο Σαλόνι του Τόκιο το οποίο ξεκινά στις 27 Οκτώβριου.

FORD
RANGER