Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
6 φωτογραφίες »

Το Staria είναι το νέο πολυμορφικό της Hyundai

6.413 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2021)

Τις πρώτες εικόνες ενός νέου πολυμορφικού μοντέλου που ετοιμάζει και ονομάζεται Staria αποκάλυψε η Hyundai.


Είναι εμφανές πως η Hyundai βρίσκεται σε εργασιακό οργασμό, καθώς λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού Ioniq, 5 προχώρησε στην δημοσιοποίηση εικόνων του επερχόμενου πολυμορφικού μοντέλου που ετοιμάζει, το οποίο και ονόμασε Staria. Μάλιστα η μάρκα υπογραμμίζει πως το νέο της πρότζεκτ υπόσχεται να προσφέρει «φουτουριστικά στοιχεία σχεδίασης και καινοτόμα χαρακτηριστικά που θα προσφέρουν μία premium εμπειρία σε αυτούς που θα φιλοξενηθούν στο εσωτερικό του».  
 
Όπως μπορούμε να δούμε το νέο πολυμορφικό χαρακτηρίζεται από μία λεπτή LED μπάρα που τρέχει σε ολόκληρο το πλάτος του μπροστινού μέρους, ενώ ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος όπου η γρίλια και ο προφυλακτήρας γίνονται ένα, τη στιγμή που τα βασικά φωτιστικά σώματα φιλοξενούνται στις δύο άκρες. Η Hyundai μάλιστα λέει ότι το νέο Staria έχει εξωτερικό σχεδιασμό σαν διαστημόπλοιο. Κλείνοντας με την εξωτερική εμφάνιση, στο πίσω μέρος παρατηρούμε και εκεί LED φώτα σε μορφή pixel, όπως αυτά του Ioniq 5 με τη διαφορά πως στο Staria έχουν κάθετη στάση.
 
Η καμπίνα φαίνεται πως διαθέτει πολύ άνετα καθίσματα που θυμίζουν πολυθρόνες. Τα μπροστινά έχουν μαζί τους μπράτσα, ενώ τα πίσω προσθέτουν και μεγάλα πτυσσόμενα υποπόδια για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Από κει και πέρα το ταμπλό κυριαρχείται από μια κεντρική οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και φαίνεται ότι δεν υπάρχει πίνακας οργάνων πίσω από το τιμόνι! Πέραν της οθόνης αφής βλέπουμε να υπάρχουν ακριβώς από κάτω κάποια επιπλέον μπουτόν, ενώ η κεντρική κονσόλα φαίνεται πως ξεκινάει ανάμεσα από τα καθίσματα, αφήνοντας κενό μπροστά από τις θέσεις οδηγού-συνοδηγού.
 
Η Hyundai δεν αναφέρει κάτι σχετικά με το σύστημα κίνησης που θα εξοπλίζει το Staria κάτι που θα κάνει τους επόμενους μήνες. Αναφέρει όμως πως το μοντέλο θα έχει και μία πιο πλούσια έκδοση που θα λέγεται Staria Premium και α πωλείται μόνο σε επιλεγμένες αγορές, σημειώνοντας πως οι εικόνες προέρχονται από τη συγκεκριμένη έκδοση του Staria.

Toyota
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY