Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Suzuki Jimny αποχαιρετάει την Ευρώπη με την ειδική έκδοση Horizon

1.493 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2024)
Το Suzuki Jimny αποχαιρετάει την Ευρώπη με την ειδική έκδοση Horizon
2 Φωτογραφίες »

- Κοστίζει 5 χιλιάρικα περισσότερα από την βασική έκδοση
- Με γκρι χρώμα και μαύρες ρίγες, κοτσαδόρο και ατσάλινες ζάντες
- Θα στραφεί στα ηλεκτρικά σε συνεργασία με την Toyota

Κοστίζει 5 χιλιάρικα περισσότερα από την βασική έκδοση

Η τέταρτη γενιά του Suzuki Jimny που κυκλοφόρησε το 2018 αναμένεται να αποχαιρετήσει την ευρωπαϊκή αγορά, με τους Ιάπωνες ωστόσο να έχουν έναν τελευταίο άσο στο μανίκι τους, τη νέα Horizon έκδοση. Το αυτοκίνητο προσφέρεται στην Γερμανία με λίγο υψηλότερη τιμή από το βασικό μοντέλο και διατίθεται σε σχετικά περιορισμένο αριθμό 900 αυτοκινήτων. Η τιμή του βρίσκεται στις 35.140 ευρώ, την στιγμή που η βασική έκδοση του Jimny ξεκινάει από 29.940 ευρώ.

Με γκρι χρώμα και μαύρες ρίγες, κοτσαδόρο και ατσάλινες ζάντες

Το χρώμα στο οποίο το Horizon διατίθεται είναι το γκρι με μαύρες ρίγες και πινελιές. Επιπλέον, βλέπουμε πως το όνομα του μοντέλου εντοπίζεται στα κατώτερα σημεία των θυρών, ότι διαθέτει μαύρες ζάντες από ατσάλι, οι οποίες φοράνε Dunlop Grandtrek AT20 λάστιχα, ενώ έχει και αποσπώμενο κοτσαδόρο. Τα προαιρετικά στα υπόλοιπα μοντέλα του Jimny, πλαϊνά μαρσπιέ είναι στάνταρ, ενώ παράλληλα η ρεζέρβα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου φέρει το λογότυπο της ιαπωνικής εταιρείας.


Οι υψηλές εκπομπές ρύπων
2 Φωτογραφίες »

Οι υψηλές εκπομπές ρύπων "διώχνουν" το Suzuki Jimny από την Ευρώπη

Θα στραφεί στα ηλεκτρικά σε συνεργασία με την Toyota

Δεν είναι απίθανο να δούμε την Suzuki να κατασκευάζει ένα ηλεκτρικό SUV που θα φέρει την ονομασία Jimny και εικάζουμε πως θα έχει πολλά κοινά σημεία με τα ηλεκτρικά της Toyota, αφού οι δύο φίρμες έχουν ενεργή συνεργασία. Θυμίζουμε πως η Suzuki ήδη πουλά δύο αυτοκίνητα κατασκευασμένα από την Toyota με το δικό της σήμα στη Γηραιά Ήπειρο, το Swace (βασισμένο στην Corolla Touring Sports Hybrid) και το Across (βασισμένο στο RAV4 Plug-In Hybrid).

Autotriti.gr
LEASING COMPARISON