Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H Lamborghini έχει μεγάλες προσδοκίες για το Urus SUV.

Η Urus στην έρημο!

2.437 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2017)

Σχεδόν ένα μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση, η Lamborghini έδωσε στην δημοσιότητα ένα teaser video με την Urus να δείχνει τις δυνατότητες της στην έρημο.

Ήταν 23 Απριλίου 2012 όταν η Lamborghini παρουσίασε το Urus Concept στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο και από τότε οι φίλοι της αυτοκίνησης δεν έχουν σταματήσει να περιμένουν με αγωνία την 4η μέρα του Δεκεμβρίου όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής.

Μέχρι τότε, η ιταλική φίρμα κάνει τα πάντα για να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον μέσω teaser εικόνων ενώ αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα σύντομο video με το πρώτο της SUV να κάνει χαμό μέσα σε μία έρημο επιδεικνύοντας τις μεγάλες του off-road δυνατότητες. Ταυτόχρονα, η φίρμα αποκαλύπτει το ANIMA (Adaptive Network Intelligence Management) σύστημα, δάνειο από τις Ηuracan και Aventador και το mode οδήγησης Sabbia (μτφρ. ¶μμος) δίπλα σε άλλα 5 τέτοια: Strada, Sport, Corsa, Terra και Neve, το καθένα για άλλη επιφάνεια και τρόπο οδήγησης.
 
H Lamborghini έχει μεγάλες προσδοκίες για το Urus SUV και αναμένει να διπλασιάσει τις συνολικές πωλήσεις της μέσα στο 2019 όταν το εργοστάσιο στο Sant Agata Bolognese παράξει περίπου 7.000 αυτοκίνητα.

Οι φήμες λένε ότι το μοτέρ του Urus θα είναι biturbo χωρητικότητας 4,0 λτ. με απόδοση που θα κυμαίνεται κοντά στους 650 ίππους. Η πλατφόρμα λέγεται ότι δεν θα είναι καινούρια αλλά θα πρόκειται για την MLB Evo του VW Group που χρησιμοποιούν μοντέλα όπως το Audi Q7, η Cayenne κ.α με λίγες απαραίτητες τροποποιήσεις.
 

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO