Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Το ηλεκτρικό ID Buzz της Volkswagen.

Το VW ID Buzz θα είναι το νέο Touran

2.317 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2020)

Ως το αυτοκίνητο που θα «φουντώσει» και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού για την κατηγορία των πολυμορφικών, υπολογίζει το ηλεκτρικό ID Buzz η Volkswagen, το οποίο παράλληλα θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Touran.


Το VW Touran.

Το VW Touran.


Μπορεί το ντεμπούτο του μοντέλου παραγωγής του ID Buzz να απέχει ακόμα κάποια χρόνια (υπολογίζεται για το 2022), ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις του Frank Welsch, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Volkswagen για το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, η φίρμα ποντάρει πολλά πάνω στο ρετρό σχεδίασης μοντέλο.
 
Με δηλώσεις του στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης το στέλεχος της γερμανικής φίρμας συνέδεσε το αμιγώς ηλεκτρικό  ID Buzz ως τον αντικαταστάτη του σημερινού Touran, το οποίο αν και βρίσκεται ακόμα προς πώληση μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται να ακολουθήσει το δρόμο του μεγαλύτερου Sharan και να βάλει τέλος στην παραγωγή του.
 
«Μερικοί άνθρωποι θα έλεγαν ότι το Touran είναι ένα βαρετό αυτοκίνητο, αλλά έχει μεγάλη απόδοση και είναι υπέροχο για την οικογένεια», είπε αρχικά και συνέχισε «Τώρα, στη θέση των πολυμορφικών έχουμε άλλα concept στο μυαλό μας, όπως το επταθέσιο SUV Tiguan Allspace, ενώ έχουμε προετοιμαστεί για την επόμενη γενιά οχημάτων συμπεριλαμβανομένου του ID Buzz, το οποίο αναπτύσσουμε τώρα. Αυτοί είναι οι πραγματικοί διάδοχοι του Touran. Το ID Buzz έχει πολύ χώρο. Είναι υπέροχο. Η έκδοση παραγωγής είναι ακόμη καλύτερη από το πρωτότυπο και είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το Touran».
 
Στη συνέχεια ο Frank Welsch περιέγραψε το ID Buzz ως το πολυμορφικό της νέας εποχής που έρχεται στα οχήματα σημειώνοντας: «Τα MPV δεν έχουν τελειώσει, αν και η ζήτηση είναι λιγάκι μειωμένη. Χρειάζονται καλύτερο σχεδιασμό τώρα. Γι `αυτό το ID Buzz έχει λάβει το συγκεκριμένο σχεδιασμό».
 
Τέλος να θυμίσουμε πως το ID Buzz θα βασίζεται στην πλατφόρμα ΜΕΒ. Όταν θα κάνει την εμφάνισή του θα προσφερθεί σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με την αυτονομία κίνησης να κυμαίνεται κοντά στα 600 χιλιόμετρα.  

fiat
OPEL