Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το X Speedium Coupe «μαρτυρά» τα ηλεκτρικά Genesis
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το X Speedium Coupe «μαρτυρά» τα ηλεκτρικά Genesis

2.001 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2022)

Τη σχεδιαστική προσέγγιση που θα έχουν τα μελλοντικά της ηλεκτρικά αυτοκίνητα παρουσίασε η Genesis, αποκαλύπτοντας το νέο πρωτότυπο με την ονομασία, Genesis X Speedium Coupe Concept.

Ο σχεδιαστικός προπομπός των ηλεκτρικών της Genesis

Έχοντας στην κεφαλή του τμήματος σχεδιασμού τον Luc Donckerwolke, η Genesis αποκάλυψε το νέο πρωτότυπο X Speedium Coupe Concept, το οποίο και αποτελεί τον σχεδιαστικό προπομπό των επερχόμενων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της κορεατικής μάρκας. Σύμφωνα με όσα εκείνη υπογραμμίζει το Genesis X Speedium Coupe Concept είναι βασισμένο στο προηγούμενο Genesis X Concept, ωστόσο έχει εξελίξει ακόμα περισσότερη τη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας Athletic Elegance.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Άγνωστο εάν θα έρθει αυτούσιο ως μοντέλο παραγωγής

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί εάν το Genesis X Speedium Coupe Concept είναι η προεπισκόπηση ενός επερχόμενου ηλεκτρικού σπορ μοντέλου, κάτι που δεν αποκλείεται να ισχύσει και στην πράξη.

LED φώτα σχηματίζουν την «ασπίδα»

Σε αντίθεση με το προηγούμενο πρωτότυπο, το Genesis X Speedium Coupe έχει κλειστή μάσκα, με την «ασπίδα» της Genesis στο μπροστά μέρος να σχηματίζεται πλέον με LED φώτα. Το στυλ με τα δύο ξεχωριστά φωτιστικά σώματα που η μάρκα ονομάζει Two Lines είναι ακόμα εμφανές, καθώς και η μινιμαλιστική προσέγγιση του σχεδιασμού. Σύμφωνα με την εταιρεία, το όνομα Speedium εμπνεύστηκε από την κορεατική πίστα αγώνων στην πόλη Inje, αντιπροσωπεύοντας την πεποίθηση της εταιρείας ότι τα ηλεκτρικά δεν θα υστερούν σε απόδοση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
PEUGEOT