Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το αφεντικό της Toyota έκανε το GR Yaris να «αναστενάξει»

1.784 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2021)

Ο Akio Toyoda πήρε ένα GR Yaris και άρχισε να ντριφτάρει, ακόμη και με ένα χέρι για να δείξει της δυνατότητες του αυτοκινήτου αλλά και να προμοτάρει την συμμετοχή της φίρμας στο επόμενο πρωτάθλημα WRC.

Ο Akio Toyoda έκανε κόλπα με το Toyota GR Yaris

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Όταν ο Akio Toyoda ανέλαβε τα ηνία της Toyota πριν από περίπου 10 χρόνια, υποσχέθηκε να κάνει πιο διασκεδαστικά τα αυτοκίνητα της φίρμας. Πράγματι, τα τελευταία χρόνια είδαμε τον ιαπωνικό κολοσσό να αναβιώνει την Supra, να φέρνει το GR86, να παρουσιάζει το νέο GR Yaris με 1.600άρι μοτέρ 261 ίππων αλλά και να προσφέρει πλήθος GR Sport εκδόσεων.

«Χεράς» το αφεντικό της Toyota

Ο Toyoda πάντως, φαίνεται πως δεν αγαπάει μόνο τα σπορ αυτοκίνητα αλλά μπορεί και να τα οδηγεί, όπως φαίνεται στο video που δημοσίευσε στον λογαριασμό τoυ στο Youtube το τμήμα GAZOO Racing της Toyota. O Αkio Toyoda, πήρε στα χέρια του ένα GR Yaris ξεκίνησε να κάνει διάφορα «κόλπα» και ντριφτάροντας μέσα σε μια μικρή πίστα, δίχως σταματημό.

Η μάρκα προμοτάρει την συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα WRC

Το να βλέπεις τον CEO μιας τεράστιας μάρκας όπως η Toyota να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο και να το οδηγεί με αυτόν τον τρόπο δεν είναι πολύ συχνό θέαμα. Η μάρκα θέλησε με αυτόν τον τρόπο να προμοτάρει την συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα του WRC.

Τα πήρε όλα η Τοyota το 2021

Το 2021 ήταν μια ονειρική χρονιά για την Toyota καθώς πήραν το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών αλλά βοήθησαν τον Ogier να πάρει αυτό των Οδηγών, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η φίρμα κυριάρχησε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής.

Κάνει κόλπα ακόμη και με ένα χέρι!
- «Το ΄χει» το αφεντικό της Toyota
- Η μάρκα προμοτάρει την συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα WRC
- Τα πήρε όλα η Τοyota το 2021
Δείτε το video. Πώς τον βλέπετε τον Akio Toyoda; Είναι καλός στο ντριφτ;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
SEAT XENOIASTOI