Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει στην αεροδυναμική απόδοση του μοντέλου.

Tο σύστημα ψύξης είναι τώρα αρκετά αναβαθμισμένο.

Tο Mugen Civic Type R Prototype.

Tο Mugen Civic Type R Prototype.

To Honda Civic Type R της Mugen

6.748 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2019)

Ποιος είδε το RC20GT Type R και δεν το φοβήθηκε! Πώς σας φαίνεται η σχεδίαση του;

Όταν το νέο Civic Type R παρουσιάστηκε το 2017 από την Honda πολλοί έμπλεξαν το εγκώμιο της Ηοnda για τα πρωτοποριακά σχεδιαστικά στοιχεία που υιοθέτησε στην εξωτερική του εμφάνιση ενώ άλλοι κριτίκαραν το στυλ του ως ακραίο.
 
Όπως και να έχει, το εργοστασιακό μοντέλο σε σύγκριση με αυτό που ετοίμασε ο διάσημος, για τις βελτιώσεις του στα Honda, βελτιωτικός οίκος Mugen, θα έλεγε κανείς ότι είναι τουλάχιστον συντηρητικό. Η αρχή έγινε πέρυσι με το RC20GT Type R concept ενώ τώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, η Mugen το αναβάθμισε και το χαρακτήρισε ως ένα αγωνιστικό μοντέλο προ-παραγωγής. Μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει στην αεροδυναμική απόδοση του μοντέλου ενώ η εταιρεία κάνει λόγο ότι έχει γίνει ακόμα πιο ισχυρό και ότι το σύστημα ψύξης είναι τώρα αρκετά αναβαθμισμένο.

Η Μugen χαρακτηρίζει το μοντέλο ως το «κορυφαίο Civic Τype R» και υποστηρίζει ότι η έκδοση παραγωγής θα γίνει διαθέσιμη σύντομα στην ιαπωνική αγορά. Παράλληλα με το RC20GT, η εταιρεία έχει στο περίπτερό της και το Mugen Civic Type R Prototype για το οποίο αναφέρει πως αποτελεί μια λιγότερο ριζοσπαστική πρόταση της εταιρείας για το Civic Type R.

Εσείς ποιο προτιμάτε;

Hyundai
CUSTOM VS MAXUS