Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Το ανανεωμένο Audi e-tron θα έχει αυτονομία 600+ χιλιομέτρων

2.446 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2021)

Η ανανέωση για τα αμιγώς ηλεκτρικά Audi e-tron και e-tron Sportback πλησιάζει και τα χωρίς ρύπους SUV της γερμανικής μάρκας ανάμεσα από τις αναβαθμίσεις που θα λάβουν αναμένεται να αυξήσουν κατά πολύ το επίπεδο της αυτονομίας τους.

Η αυτονομία είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα αναφορικά με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, αφού οι μάρκες επενδύουν συνεχώς χρόνο και χρήμα με σκοπό να προσφέρουν στα μοντέλα τους τη δυνατότητα να μπορούν να κινούνται όσο πιο μακριά γίνεται με μία μόνο φόρτιση.   

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, η Audi ετοιμάζει την πρώτη ανανέωση για τα ηλεκτρικά SUV, e-tron και e-tron Sportback που βρίσκονται εδώ και λίγα χρόνια στις αγορές. Όπως υπογραμμίζεται αμφότερα δεν αναμένεται να ανανεωθούν μόνο αισθητικά μέσα και έξω, όπως και ούτε μονάχα  τεχνολογικά. Ακόμα καλύτερη απόδοση θα έχει και το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.
 
Τα ανανεωμένα Audi e-tron και e-tron Sportback λέγεται πως θα επωφεληθούν από τους πιο αποδοτικούς ηλεκτρικούς κινητήρες, τις νέες μπαταρίες και τις βελτιώσεις του συστήματος ανάκτησης ενέργειας που θα οδηγήσουν την συνολική αυτονομία κίνησης πάνω από το «φράγμα» των 600 χιλιομέτρων. Για λόγους σύγκρισης σημειώνουμε πως η μπαταρία των 95kWh προσφέρει τώρα στο μοντέλο αυτονομία 400 χιλιομέτρων.
 
Κλείνοντας αξίζει να αναφερθεί πως η αποκάλυψη των ανανεωμένων Audi e-tron και e-tron Sportback υπολογίζεται ότι θα λάβει χώρα κάποια στιγμή το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS