ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ανανεωμένο Ford Puma στις εκθέσεις όλης της Ελλάδας

8.255 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2024)
Το ανανεωμένο Ford Puma στις εκθέσεις όλης της Ελλάδας
6 Φωτογραφίες »

- Σε τέσσερις εκδόσεις μαζί με την «καυτή» ST.
- Αλλαγές εξωτερικά και νέο χρώμα.
- Με μεγάλες οθόνες στην καμπίνα.
- Δείτε τις τιμές του.

Σε τέσσερις εκδόσεις μαζί με την «καυτή» ST

Στις εκθέσεις της Ελλάδας βρίσκεται το ανανεωμένο Ford Puma. Το best-seller μικρό SUV προσφέρεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις και τιμή από 26.655 ευρώ, ενώ παρών είναι και το «καυτό» ST των 170 ίππων.
 
Η νέα σύνθεση της γκάμας του ανανεωμένου Ford Puma περιλαμβάνει τέσσερις εκδόσεις. Τις Titanium, ST-Line και ST-Line X, τις οποίες και έχουμε αναλύσει διεξοδικά σε προηγούμενο κείμενο και μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ, αλλά και την κορυφαία ST. Η τελευταία, διατίθεται αποκλειστικά με τον ήπια υβριδικό κινητήρα 1.0 λτρ. EcoBoost Hybrid 170PS και 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Powershift. Η έκδοση ST έρχεται να τονίσει ακόμα περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα του Puma, προσφέροντας κορυφαίο εξοπλισμό σε εκείνους που αναζητούν ακόμα πιο υψηλές επιδόσεις.

Αλλαγές εξωτερικά και νέο χρώμα

Το ανανεωμένο Ford Puma έρχεται στην Ελλάδα φέροντας μπροστά το νέο σήμα της Ford, πλαισιωμένο από ολοκαίνουργια φωτιστικά σώματα, με νέα φωτεινή υπογραφή σε στιλ «νυχιού», η οποία ενισχύει την παρουσία του νέου Puma στο δρόμο. Νέα είναι και η σχεδίαση των ζαντών ελαφρού κράματος, ενώ το Cactus Grey είναι η νεότερη προσθήκη στην παλέτα των διαθέσιμων εξωτερικών χρωμάτων. Ένα ακόμα πρόσθετο διακριτικό του αυτοκινήτου είναι ο φωτισμός εδάφους που προβάλλει το λογότυπο του Puma κατά την είσοδο ή την έξοδο του οδηγού από το όχημα.

Με μεγάλες οθόνες στην καμπίνα

Στο εσωτερικό, το Puma εξοπλίζεται τώρα με 12,8 ιντσών πίνακα οργάνων αλλά και μια οθόνη αφής 12 ιντσών που είναι πλέον ενσωματωμένη μέσα στο ταμπλό και αντικαθιστά την προηγούμενη 8 ιντσών που προεξείχε στο άνω άκρο της κεντρικής κονσόλας. Σημαντικό είναι να τονιστεί πως η οθόνη αφής συνδυάζεται με το νέο σύστημα infotainment SYNC4 (αντί του SYNC3), που είναι συνδεδεμένο στο cloud και υποστηρίζεται από συνδεσιμότητα 5G, με την οθόνη να είναι συμβατή με το σύστημα Alexa αλλά και μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με Android Auto και Apple CarPlay (προηγουμένως χρειαζόταν καλώδιο).

Από 26.655 ευρώ

Το ανανεωμένο Ford Puma βρίσκεται στις εκθέσεις των επίσημων εμπόρων Ford σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σε ότι αφορά τις τιμές του στις τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις αυτές ορίζονται ως εξής:

  • Titanium από 26.655 ευρώ
  • ST-Line από 27.709 ευρώ
  • ST-Line Χ από 30.128 ευρώ
  • ST από 40.341 ευρώ

FORD
NEXEN NFERA PRIMUS