Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ανανεωμένο Volkswagen Golf R ήρθε ισχυρότερο με 333 ίππους!

 Σχολιάστε 
7.106 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2024)
Το ανανεωμένο Volkswagen Golf R ήρθε ισχυρότερο με 333 ίππους!
13 Φωτογραφίες »

- Ανανεωμένο Golf R σε hatchback και βάγκον.
- Ανασχεδιασμένο και με ειδικές ζάντες 19 ιντσών.
- Έξτρα επιλογές και ειδική έκδοση Golf R Black Edition.
- Μεγαλύτερη οθόνη 12,9 ιντσών για το infotainment και ChatGPT.

Ανανεωμένο Golf R σε hatchback και βάγκον

Πρεμιέρα έκαναν τα ανανεωμένα Volkswagen Golf R και Golf R Variant (βάγκον), όπως είχε προειδοποιήσει ότι θα συνέβαινε η γερμανική μάρκα. Το φρεσκαρισμένο Golf R σε αμφότερες τις εκδόσεις συνδυάζει το ανανεωμένο στυλ, τη νέα τεχνολογία, αλλά και την επιπλέον ισχύ.

Ανασχεδιασμένο και με ειδικές ζάντες 19 ιντσών

Όπως και το Golf GTI, έτσι και το κορυφαίο Golf R έχει νέο μπροστινό μέρος με ανανεωμένους προβολείς και ι φωτιζόμενο λογότυπο Volkswagen. Ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι επίσης πιο «επιθετικά» σχεδιασμένος. Συνεχίζοντας προς τα πίσω, υπάρχουν ματ καθρέφτες σε απόχρωση χρωμίου, σπορ πλαϊνές ποδιές και ζάντες 18 ή 19 ιντσών. Θυμίζουμε πως υπάρχουν και οι νέες ζάντες 19 ιντσών Warmenau. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι το βάρος τους, καθώς η VW υπογραμμίζει πως μειώθηκε κατά 20% και πλέον κάθε ζάντα Warmenau ζυγίσει μόλις 8 κιλά. Από κει και πέρα, στο πίσω μέρος τα φώτα είναι επίσης ανασχεδιασμένα, ενώ η Volkswagen υπογραμμίζει πως ο ήχος από τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης είναι πιο ισχυρός!

Έξτρα επιλογές και ειδική έκδοση Golf R Black Edition

Η VW εκτός από τις ζάντες Warmenau προσφέρει και έξτρα επιλογές. Μία από αυτές είναι η εξάτμιση τιτανίου Akrapovič, οι προβολείς IQ.LIGHT LED matrix και τα νέα πίσω δυναμικά φώτα 3D LED. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να πάρουν ένα Golf R Black Edition, το οποίο έχει φιμέ προβολείς, σκούρα λογότυπα και μια ποικιλία μαύρων εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένων των τροχών, των δαγκανών των φρένων και των απολήξεων της εξάτμισης. Η Black Edition συνοδεύεται επίσης στάνταρ με το πακέτο Performance.

Μεγαλύτερη οθόνη 12,9 ιντσών για το infotainment και ChatGPT

Οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται στο εσωτερικό καθώς το Golf R διαθέτει ένα νέο σύστημα infotainment με οθόνη 12,9 ιντσών. Εκτός από τη μεγαλύτερη οθόνη, το σύστημα έχει νέα δομή μενού και βελτιωμένα γραφικά. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι 10,2 ιντσών και διαθέτει ενδείξεις «G-meter» και «GPS lap timer» για μοντέλα εξοπλισμένα με το πακέτο Performance. Παρών είναι και ο φωνητικός βοηθός IDA, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης στο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT. Εκτός από τα νέα χαρακτηριστικά, το Golf R είναι εξοπλισμένο με σπορ καθίσματα και επένδυση από τεχνητές ίνες άνθρακα. ¶λλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μπλε πινελιές, πεντάλ αλουμινίου και σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος 30 χρωμάτων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
OPEL