ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το βελτιωμένο ΜΙΝΙ της AC Schnitzer.

Βελτιώσεις τόσο σε οπτικό επίπεδο, όσο και σε αυτό των επιδόσεων προσφέρει η AC Schnitzer.

Στην καμπίνα οι αλλαγές της AC Schnitzer είναι λίγες.

Το βελτιωμένο ΜΙΝΙ της AC Schnitzer

2.975 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2018)

Για αυτούς που θέλουν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το δικό τους MINI Cooper John Cooper Works, η AC Schnitzer προσφέρει αμέριστη βοήθεια. Δείτε περισσότερα.

Βελτιώσεις τόσο σε οπτικό επίπεδο, όσο και σε αυτό των επιδόσεων προσφέρει η AC Schnitzer, στους ιδιοκτήτης των MINI Cooper John Cooper Works, τόσο στην κάμπριο έκδοσή του, όσο και σε αυτή του hatchback.
 
Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία όπως γνωστοποίησε έχει εγκαταστήσει στο μοντέλο ένα νέο intercooler, ενώ εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και ένα νέο σύστημα εξάτμισης το οποίο μειώνει τον ήχο, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια πιο σπορ εμφάνιση. Για να βελτιώσει την αεροδυναμική, ένα μπροστινό σπλίτερ έχει πάρει θέση στον προφυλακτήρα, ενώ οι αλλαγές στο εξωτερικό μέρος ολοκληρώνονται με τις ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.
Ως αποτέλεσμα των αλλαγών αυτών είναι η αύξηση της ιπποδύναμης του μοντέλου από τους 231 ίππους στους 235 ενώ η ροπή μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και από τα 320 Nm φτάνει τα 350 Nm.   
 
Στην καμπίνα οι αλλαγές της AC Schnitzer είναι σαφώς λιγότερες με τους γερμανούς να έχουν εγκαταστήσει ένα μεταλλικό επιλογέα, πεντάλ αλουμινίου αλλά και ειδικά πατάκια.
 
Πληροφορίες για το κόστος δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο για αυτούς που θέλουν να εξατομικεύσουν ακόμα περισσότερο το δικό τους ΜΙΝΙ, η επιλογή αυτή ενδεχόμενος να τους ικανοποιήσει.  

Hyundai
FIRESTONE ROADHAWK2