Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Είναι εξοπλισμένο με συστήματα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Είναι εξοπλισμένο με συστήματα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας.

O εξοπλισμός του Kona(+vid)

9.536 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2017)

Η νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία βασίζει πολλά πάνω στην επιτυχία του νέους της crossover, για αυτό και του έδωσε μια σειρά από βοηθητικά συστήματα ασφαλείας. Δείτε τα!

Xθες, η Hyundai παρουσίασε με κάθε επισημότητα το νέο της crossover SUV που θα ανταγωνιστεί τα Toyota C-HR και Nissan Juke. Για να τα καταφέρει, ο εξοπλισμός του Κοna πρέπει να είναι πρακτικός και μοντέρνος.

Η Hyundai παρουσίασε με κάθε επισημότητα το νέο της crossover SUV.

Η Hyundai παρουσίασε με κάθε επισημότητα το νέο της crossover SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Είχε γίνει ήδη γνωστό ότι η Hyundai τοποθέτησε Android Auto και Αpple CarPlay στο σύστημα infotainment μαζί με ράδιο, οπίσθια κάμερα και 4G telematics με οθόνη 5, 7, ή 8 ιντσών καθώς και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης για smartphone.
 
Mέσα από το νέο video που έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai, παρουσιάζεται το Head-Up Display που δίνει την δυνατότητα παρουσίασης πληροφοριών χρήσιμων για τον οδηγό στο παρμπρίζ, όπως πχ. η ταχύτητα που κινείται το αυτοκίνητο, η πλοήγηση και τα συστήματα ασφαλείας που εκείνη τη στιγμή είναι σε λειτουργία. Έπειτα, το Κοna είναι εξοπλισμένο με συστήματα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, προειδοποίηση σύγκρουσης τυφλών σημείων, αποφυγή μετωπιαίας σύγκρουσης (Forward Collision-Avoidance Assist) , αυτόματο σύστημα ελέγχου φωτών, High Beam Assist και Rear Cross-Traffic Collision για αποφυγή σύγκρουσης με αυτοκίνητα που διέρχονται στο πίσω μέρος του οχήματος.

Δείτε το video
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL