Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

To φθηνότερο SUV με Leasing: Hyundai Bayon με 84 PS

 Σχολιάστε 
38.936 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2024)
To φθηνότερο SUV με Leasing: Hyundai Bayon με 84 PS
3 Φωτογραφίες »

To φθηνότερο SUV με Leasing: Hyundai Bayon με 84 PS

- Κάτω από 17 χιλιάρικα το κόστος για leasing στην 4ετία
- Στο 86% της λιανικής του φτάνει το κόστος leasing (καλύτερο από το μέσο όρο)
- Φθηνότερο σε κόστος στην 4ετία ακόμα και από τα περισσότερα μικρά μοντέλα

Πότε συμφέρει και πότε δεν συμφέρει μια προσφορά Leasing

Χωρίς αμφιβολία, τα SUV είναι το δημοφιλέστερο αμάξωμα, αυτό που ζητά ο κόσμος. Φαίνεται από τις πωλήσεις, είτε λιανικής (ιδιώτες), είτε εταιρικών μοντέλων, δηλαδή leasing.

Στις επόμενες γραμμές ρίχνουμε φως στο SUV που έχει το χαμηλότερο κόστος leasing στην 4ετία δηλαδή τα χρήματα που θα ξοδέψουμε σε προκαταβολή, δόσεις και ΦΠΑ, αφού το ΦΠΑ του leasing δεν συμψηφίζεται). Μάλιστα, εξετάσαμε 500 περίπου τιμές, που έχουν ανακοινώσει όλες οι εταιρείες leasing για τα μοντέλα της ελληνικής αγοράς και είδαμε ότι το κόστος leasing στην Ελλάδα, είναι αυτήν τη στιγμή κατά μέσο όρο 88% της λιανικής τιμής.

Εμείς ψάχνουμε για μοντέλα που συμφέρουν, δηλαδή φθηνότερα από το μέσο όρο του 88%, και για μοντέλα που δεν συμφέρουν. Περισσότερο εστιάζουμε στα μοντέλα που έχουν τόσο μεγάλο κόστος leasing στην 4ετία, που αν τα αγοράσεις, πληρώνεις λιγότερα και σου μένει και το αυτοκίνητο δικό σου!

Κάτω από 17 χιλιάρικα το κόστος για leasing στην 4ετία

To Hyundai Βayon είναι ο εκπρόσωπος της Hyundai στα μικρά SUV και αποτελεί την πιο προσιτή λύση για όποιον θέλει να αποκτήσει με leasing ένα αυτοκίνητο με μεγάλη απόσταση από το έδαφος (16,5 εκ.), ήσυχη σε θόρυβο καμπίνα, πλούσιο εξοπλισμό και πίσω κάθισμα που μπορεί να μεταφέρει, πιο άνετα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της κατηγορίας, 3 επιβάτες.
Πιο συγκεκριμένα, το Hyundai Bayon είναι το πιο φθηνό SUV με leasing στην ελληνική αγορά, με το 1.200άρι μοτέρ των 84 ίππων στην εξοπλιστική έκδοση Exclusive. Αναλυτικά, το κόστος leasing σε βάθος τετραετίας είναι 16.805 ευρώ με ΦΠΑ (αφού το ΦΠΑ στο leasing δεν συμψηφίζεται). Το ποσό αυτό αναλύεται σε 199 ευρώ/μήνα + ΦΠΑ = 246 ευρώ/μήνα δόση και 4.200 ευρώ + ΦΠΑ = 5.208 ευρώ προκαταβολή, μια προσφορά που βρίσκουμε στην Hertz για συμβόλαιο 48 μηνών, με το επιτρεπόμενο όριο χιλιομέτρων ανά έτος να φτάνει τα 20.000 χιλιόμετρα.

Μοντέλο Κόστος* leasing στην 4ετία με ΦΠΑ Επί % σε σχέση με την λιανική τιμή** Εταιρεία
Hyundai Bayon 16.805 86% Hertz
* Τι περιλαμβάνει το Κόστος leasing: Τα χρήματα που θα ξοδέψουμε σε μίσθωση αυτοκινήτου για 4 χρόνια (48 μήνες): Προκαταβολή, δόσεις και ΦΠΑ, αφού το ΦΠΑ του leasing δεν συμψηφίζεται
** Τι είναι το Επί % σε σχέση με την λιανική τιμή: Το ποσοστό των χρημάτων που θα πληρώσετε για leasing 4 ετών, σε σχέση το ποσό που θα πληρώνατε αν αγοράζατε το αυτοκίνητο.

Φθηνότερο σε κόστος στην 4ετία ακόμα και από τα περισσότερα μικρά μοντέλα

Το Hyundai Bayon, εκτός από το φθηνότερο SUV με leasing στην Ελλάδα, έχει επίσης χαμηλότερη τιμή leasing από τα περισσότερα μικρά αυτοκίνητα που προσφέρονται με leasing στην ελληνική αγορά. Χαρακτηριστικό είναι πως, ενώ το Bayon για leasing τετραετίας κοστίζει 16.805 ευρώ, μικρά αυτοκίνητα όπως το Citroen C3 και το Renault Clio κοστίζουν περισσότερα χρήματα για leasing, με τους ίδιους όρους. Συγκεκριμένα, το κόστος leasing του C3 φτάνει τα 17.140 στην Saracakis Leasing, ενώ το Clio κοστίζει με leasing 17.088 ευρώ στην Executive Lease.

Autotriti.gr
TRANSIT CONNECT LEASING