ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Τα σχέδια ανήκουν στον Dejan Hristov.

Το hi-tech αυτοκίνητο της Apple;

1.649 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2020)

Το iCar, το πολυσυζητημένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple φαίνεται πως έχει σταματήσει την εξέλιξή του, ωστόσο ένα φιλόδοξο ανεξάρτητο σχέδιο έρχεται για να επαναφέρει το θέμα στην επικαιρότητα.


Πριν από χρόνια η Apple είχε ξεκινήσει ένα πρότζεκτ με την ονομασία Titan μέρος του οποίου ήταν η κατασκευή του iCar, ενός αυτόνομου ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Ωστόσο στην πορεία των ετών λέγεται πως ο τεχνολογικός κολοσσός έχει εγκαταλείψει την κατασκευή του πρώτου της αυτοκινήτου.
 
Ωστόσο υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν πως η Apple συνεχίζει να εργάζεται στο iCar, το οποίο θα μπορούσε να λανσάρει οποιαδήποτε στιγμή από το 2023 έως το 2025. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Dejan Hristov  είναι ένας από αυτούς και προσπάθησε να φανταστεί το μοντέλο, το οποίο και σχεδίασε σύμφωνα με τη δική του οπτική.
 
Στα ανεξάρτητα σχέδια που βλέπουμε, το μοντέλο χαρακτηρίζεται από μεγάλα ανοίγματα στο μπροστινό μέρος του οχήματος, και ένα πανοραμικό παρμπρίζ που εκτίνεται μέχρι την οροφή. Οι πόρτες για να ανοίξουν μιμούνται την κίνηση που κάνουν τα φτερά των γλάρων, ενώ η καμπίνα εξασφαλίζει την άνετη φιλοξενία 4-5 επιβατών. Οι θέσεις μπορούν να περιστραφούν κατά 180 μοίρες, ενώ ο οδηγός θα μπορεί είτε να οδηγήσει εκείνος το όχημα είτε να το βάλει σε αυτόνομη λειτουργία και να απολαύσει και αυτός τη βόλτα χωρίς να έχει το νου του στο δρόμο.
 
Το μέλλον θα δείξει αν ο Dejan Hristov έχει δίκιο ή όχι.

Hyundai
moto