Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η εικόνα προέρχεται από ανεξάρτητο σχεδιαστή και όχι από τη Renault.

Το ηλεκτρικό crossover της Renault;

2.021 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2020)

Η Renault μεταξύ των νέων μοντέλων που ετοιμάζει έχει στο πλάνο της ένα αμιγώς ηλεκτρικό crossover και ένα ανεξάρτητο σχέδιο έρχεται για να δώσει μία εικόνα του επερχόμενου χωρίς ρύπους γαλλικού.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν υπάρξει το μικρό ηλεκτρικό crossover σχεδιάστηκε για να βρεθεί πάνω από το έτερο ηλεκτρικό της μάρκας, το Zoe. Τη βάση του θα αποτελέσει η πλατφόρμα CMF της Renault, την οποία είδαμε και στο πρωτότυπο Morphoz που είχε προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2020.
 
Πολλές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά που θα έχει το νέο αυτοκίνητο της Renault δεν έχουν υπάρξει, όμως φημολογείται πως η αυτονομία του θα διαρκεί για 600 χιλιόμετρα, κάτι που αν ισχύσει θα αποτελέσει ένα σημαντικό προτέρημα. Θυμίζουμε πως η αυτονομία του Zoe οριοθετείται στα 395 χιλιόμετρα.
 
Αναφορικά με το σχεδιασμό η εικόνα που αποτελεί πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή, παρουσιάζει το crossover να έχει δανειστεί πολλά στοιχεία τα μοντέλα που βρίσκονται στην τρέχουσα γκάμα της εταιρείας, όπως για παράδειγμα το Clio αλλά και το concept Morphoz. Παράλληλα τα LED φώτα ημέρας εκτείνονται προς τα κάτω και μας θυμίζουν αυτά που βρίσκουμε στα αυτοκίνητα της Peugeot. Οι γραμμές σχεδίασης είναι ομαλές, η μαύρη οροφή και οι μαύρες κολόνες κάνουν αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα, ενώ οι ζάντες φέρουν ένα μπλε διακοσμητικό για να δείξουν πως πρόκειται για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως μετά το λανσάρισμα του νέου ηλεκτρικού, η  Renault θα ξεκινήσει ένα μεγαλύτερο μοντέλο (μεγέθους Kadjar) το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα χρόνο μετά.

ford
moto