Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Hyundai παρουσίασε το όραμά της για το μέλλον της κινητικότητας.

Το S-A1 έχει σχεδιαστεί για να κινείται με ταχύτητες έως και 290 χλμ./ώρα.

Το ιπτάμενο μέλλον της Hyundai σε τρία βήματα.

Το ιπτάμενο μέλλον της Hyundai (+vids)

1.804 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2020)

Η Hyundai παρουσίασε το όραμά της για το μέλλον της κινητικότητας στην έκθεση CES του 2020, ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων τη συνεργασία της με την Uber για την ανάπτυξη ιπτάμενων ταξί!


Στην έκθεση του Λας Βέγκας η κορεατική μάρκα ανέφερε πως το όραμά της για την Αστική Αεροπορική Κινητικότητα θα μεταμορφώσει την έννοια των αστικών μεταφορών. Για αυτό το σκοπό η Hyundai σε συνεργασία με την Uber Elevate έχει ήδη αναπτύξει ένα ηλεκτρικό «προσωπικό ιπτάμενο όχημα» που  ονομάζεται S-A1, το οποίο χρησιμοποιεί καινοτόμες διαδικασίες σχεδιασμού για τη βελτιστοποίηση της κάθετης απογείωσης και προσγείωσης. Το S-A1 έχει σχεδιαστεί για να κινείται με ταχύτητες έως και 290 χλμ./ώρα, ενώ μπορεί να πετάξει μεταξύ 1.000-2.000 ποδιών (300-600 μέτρα) για 96 χιλιόμετρα.
 
Το ιπτάμενο όχημα της Hyundai μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερις ανθρώπους και διαθέτει πολλούς μικρούς έλικες για να μειώσει το θόρυβο σε σύγκριση με τα ελικόπτερα.
 
Το προαναφερθέν όχημα μπορεί να προσγειωθεί πάνω σε μια ειδική πλατφόρμα που ονομάζεται «Hub» και ουσιαστικά αποτελεί την φουτουριστική εκδοχή ενός σιδηροδρομικού σταθμού ή ενός σταθμού λεωφορείου. Εκεί θα βρίσκεται ένα νέο επίγειο όχημα που ονομάζεται PBV και ουσιαστικά θα μεταφέρει τους επιβάτες στους τελικούς προορισμούς τους εντός πόλης.
 

Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY