Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μετά από μία παρατεταμένη περίοδο φημών, πλήθος δημοσιευμάτων θέλουν τον Fernando Alonso να οδηγείται προς την McLaren-Honda με διετές συμβόλαιο.

Μετά από μία παρατεταμένη περίοδο φημών, πλήθος δημοσιευμάτων θέλουν τον Fernando Alonso να οδηγείται προς την McLaren-Honda με διετές συμβόλαιο.

Το μέλλον του Αλόνσο

2.093 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2014)

Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τον Αλόνσο, ο οποίος φέρεται να μετακινείται το 2015 στην McLaren-Honda με διετές συμβόλαιο, όπου θα αποτελέσει δίδυμο με τον νεαρό Δανό, Kevin Magnussen.

Μετά από μία παρατεταμένη περίοδο φημών, πλήθος δημοσιευμάτων θέλουν τον Fernando Alonso να οδηγείται προς την McLaren-Honda με διετές συμβόλαιο, όπου θα αποτελέσει δίδυμο με τον νεαρό Δανό, Kevin Magnussen. Το αφεντικό της ομάδας Eric Boullier, όταν ρωτήθηκε σχετικά, είπε με νόημα «θα μπορούσε», ενώ συμπλήρωσε: «Είναι ένας από τους οδηγούς με τους οποίους έχουμε μιλήσει. Αποτελεί μία από τις επιλογές μας. Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει, αλλά θέλω να έχει τελειώσει το θέμα μέχρι το Abu Dhabi.».Αν οι πληροφορίες για τον Αλόνσο είναι αληθείς, θα σημάνουν το τέλος της καριέρας του Jenson Button στην F1, ο οποίος φημολογείται πως θα συμμετάσχει στο Le Mans με την ομάδα της Porsche. Ο θρύλος της F1, πάντως, ο Emerson Fittipaldi, θεωρεί πως ο Alonso και η McLaren είναι ιδανικός συνδυασμός για το 2015. Αυτή που περιμένει να δει τις εξελίξεις είναι η Ferrari, η οποία ωστόσο μας έχει προϊδεάσει ήδη για την μετεγγραφή σε αυτήν του Sebastian Vettel.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Autotriti.gr