Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το μυστηριώδες Audi εμφανίστηκε ξανά.

Το μυστηριώδες Audi εμφανίστηκε ξανά (+vid)

1.806 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2018)

Ενόψει της έναρξης της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η Audi συνεχίζει να δημοσιεύει teaser ενός μυστηριώδους αγωνιστικού μοντέλου, το οποίο φαίνεται πως βασίζεται στο R8.

Αν λάβουμε υπόψη μας πως το έμβλημα της Audi βρίσκεται πάνω στο καπό, και όχι στην γρίλια, ότι το καπό έχει πάνω του τουλάχιστον τρεις αεραγωγούς και ότι τα φωτιστικά του σώματα είναι αρκετά μεγάλα και επιθετικής σχεδίασης τότε όλα συνηγορούν ότι το μυστηριώδες μοντέλο πρόκειται για κάποια αγωνιστική έκδοση του γερμανικού supercar.
 
Φήμες θέλουν πως το γερμανικό μοντέλο πρόκειται για μία νέα έκδοση του R8 LMS / GT3 / GT4, το οποίο αν και δεν θα μπορεί να οδηγηθεί στο δρόμο θα μας δώσει μία πρώτη εικόνα για το πως πρέπει να περιμένουμε το ανανεωμένο R8 που βρίσκεται προ των πυλών.
Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο ωστόσο όλα πρόκειται να αλλάξουν μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς  την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, την πρώτη ημέρα της Έκθεσης του Παρισιού για τους εκπροσώπους του Τύπου, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου αγωνιστικού μοντέλου.
 
Μέχρι τότε ρίχτε μία ματιά στο teaser βίντεο που ακολουθεί.
 

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW