ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το νέο Kia EV 4 πιάστηκε σε δοκιμές στο Nurburgring

(18/10/2024)
Το νέο Kia EV 4 πιάστηκε σε δοκιμές στο Nurburgring
2 Φωτογραφίες »

- Το νέο ηλεκτρικό της Kia αναμένεται το 2025
- Μοιάζει αρκετά με το concept που είχε δημοσιεύσει η Kia
- Θα διαθέτει εκδόσεις με ένα αλλά και δύο ηλεκτρικά μοτέρ
- Η Kia στοχεύει να κυκλοφορήσει 15 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2027

Το νέο ηλεκτρικό της Kia αναμένεται το 2025

Η Kia συνεχίζει τις δοκιμές του νέου ηλεκτρικού της μοντέλου Kia EV4, το οποίο αναμένεται στις αγορές από την επόμενη χρονιά. Αυτή τη φορά, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό της Kia πιάστηκε να δοκιμάζεται στη πίστα Nurburgring Nordschleife, ενώ δεν διέθετε έντονο καμουφλάζ όπως τις προηγούμενες φορές, με τις φωτογραφίες να είναι αρκετές, για να δείξουν, ότι θα μοιάζει σε εμφάνιση με το concept.

Μοιάζει αρκετά με το concept που είχε δημοσιεύσει η Kia

Όσον αφορά την εμφάνιση, το νέο ηλεκτρικό φαίνεται να κρατάει τα κάθετα LED φωτιστικά σώματα στη μάσκα από το concept, ενώ εξοπλίζεται με νέα τριγωνική σχεδίαση στις ζάντες. Από το πλάι, φαίνεται πως το καπό έχει αρκετά μεγάλη κλίση, ωστόσο η οροφή δεν διαθέτει τόσο κυρτή σχεδίαση όσο στο κονσεπτικό μοντέλο που είχε δημοσιεύσει η μάρκα. Στο πίσω μέρος, κράτησε τα κάθετα πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ εξοπλίζεται και με μια σπορτίφ αεροτομή.

Θα διαθέτει εκδόσεις με ένα αλλά και δύο ηλεκτρικά μοτέρ

To EV4 αναμένεται να βασίζεται στην πλατφόρμα αρχιτεκτονικής της Hyundai E-GMP, όπως έκαναν και τα EV3, EV6 και EV9. To νέο ηλεκτρικό θα ακολουθήσει σε κινητήρια σύνολα το EV3 και θα διατίθεται σε δύο επιλογές μπαταριών μια των 58,3 kWh και μια των 81,4 kWh συνοδευόμενες από ένα ηλεκτρικό μοτέρ ικανό να προσφέρει 203 ίππους. Σύμφωνα με φήμες στα σχέδια της Kia, είναι και άλλη μια ισχυρότερη έκδοση του Kia EV4, με δυο ηλεκτρικά μοτέρ και τετρακίνηση.

Η Kia στοχεύει να κυκλοφορήσει 15 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2027

Η Kia εξαπλώνει συνεχώς την ηλεκτρική της γκάμα και έχει σχέδια να κυκλοφορήσει 15 νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2027, στα πλαίσια των στόχων της για μια «πράσινη» αυτοκίνηση. Μάλιστα, έχει βάλει στόχο μέχρι το 2030, να πουλάει 1,6 εκατομμύρια ηλεκτρικά αυτοκίνητα παγκοσμίως.

FORD
FORD LEASE RANGER