Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

To νέο Nissan sportscar;

3.932 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2020)

Θα θέλατε το νέο sportscar της Nissan να έχει ρετρό στοιχεία και να μοιάζει σαν αυτό εδώ του ψηφιακού σχεδιαστή Le Yang Bai;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένα νέο sportscar για την σειρά Ζ βρίσκεται στα σχέδια της Nissan που θα αντλήσει έμπνευση από το κλασικό 240Ζ. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Le Yang Bai φαίνεται πως είναι πεπεισμένος πως αυτό θα συμβεί και για αυτό παρουσίασε το νέο του ψηφιακό σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο.

O σχεδιαστής ονομάζει το δημιούργημά του Fairlady 480Z και ουσιαστικά προτείνει μια μίξη μεταξύ των ρετρό χαρακτηριστικών του 240Ζ, όπως τα στρογγυλά φώτα μπροστά και ορθογώνιου σχήματος πίσω, με φουτουριστικές γραμμές και σχήμα που παραπέμπουν σε μοντέρνα sportscar αυτής της δεκαετίας. Στο σχέδιο, το μάτι τραβούν οι εμπρός και πίσω πολύ σπορτίφ προφυλακτήρες αλλά και η αεροτομή και το σύστημα εξάτμισης που αφήνει υποσχέσεις για πολύ καλές επιδόσεις στον δρόμο.

Ένα τέτοιο sportscar θα μπορούσε να «φορέσει» έναν 4,0 λίτρων κινητήρα, ωστόσο άλλοι δίνουν το χρίσμα σε έναν twin-turbo 3λιτρο V6. Η ισχύς και στις δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να φτάνει τα 400 άλογα ενώ στην έκδοση ΝISMO, η ιπποδύναμη θα μπορούσε ανέβει στα 500 άλογα με το μοντέλο να επωφελείται επίσης από το σύστημα τετρακίνησης της μάρκας.

Πώς σας φαίνεται;
 

Mercedes
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY