Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο FL είναι πλήρως ανανεωμένο σχεδιαστικά αλλά και σε επίπεδο μηχανικών μερών.

Το νέο FL είναι πλήρως ανανεωμένο σχεδιαστικά αλλά και σε επίπεδο μηχανικών μερών.

Το νέο Volvo FL

2.028 Επισκέψεις στο άρθρο (5/8/2013)

Το νέο Volvo FL αποτελεί ένα ειδικά σχεδιασμένο «εργαλείο» για την ελαχιστοποίηση του κόστους χρήσης και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στις διανομές προϊόντων.

Η νέα γκάμα φορτηγών της Volvo Trucks, δεν έχει απλώς στόχο να συμβαδίσει με τα δεδομένα ως προς τους κινητήρες και τις εκπομπές ρύπων τους, τα οποία θέτει το νέο Κοινοτικό Πρωτόκολλο Euro6 (σε ισχύ από 1/1/2014). 
Η νέα γκάμα φορτηγών της Volvo Trucks ευελπιστεί να προσφέρει νέες και σημαντικά αναβαθμισμένες, πιο ουσιαστικές και ολοκληρωμένες αλλά και με μικρότερο κόστος λύσεις σε όλη τη γκάμα των πελατών της. 
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι το νέο Volvo FL, ο Βενιαμίν στη γκάμα της σουηδικής εταιρείας που έχει εξελιχθεί για χρήση εντός της πόλης και στα προάστια αυτής.
 
Το νέο FL είναι πλήρως ανανεωμένο σχεδιαστικά αλλά και σε επίπεδο μηχανικών μερών, προκειμένου να καταστεί πιο φιλικό προς το περιβάλλον, πιο οικονομικό στην χρήση του, πιο ελαφρύ άρα με αυξημένη δυνατότητα μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου και πιο ευέλικτο αλλά και εύκολο στην χρήση. Όλα τα παραπάνω ακούγονται ιδανικά, ωστόσο υπάρχει πολύ… δουλειά και ουσιαστικές διαφορές σε σχέση με τον προκάτοχο του, για όσους επιθυμούν να ψάξουν το νέο Volvo FL λίγο πιο προσεχτικά. 
Διαβάστε περισσότερα στο www.autotritipro.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN