Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η επίδοση που ισχυρίζεται πως πέτυχε η Scuderia Cameron Glickenhaus με το SCG003 είναι 6:42, ενώ αισιοδοξεί πως με την έκδοση πίστας του οχήματος, το SCG003S (φωτό), θα καταφέρει ένα χρόνο κοντά στο 6
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η επίδοση που ισχυρίζεται πως πέτυχε η Scuderia Cameron Glickenhaus με το SCG003 είναι 6:42, ενώ αισιοδοξεί πως με την έκδοση πίστας του οχήματος, το SCG003S (φωτό), θα καταφέρει ένα χρόνο κοντά στο 6:30.

Το νέο αφεντικό του Ring

2.035 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2015)

Το SCG003, το νέο super car της Scuderia Cameron Glickenhaus, «ισχυρίζεται» πως έκανε χρόνο 6:42, παίρνοντας το ρεκόρ της πίστα Nurburgring Nordschleife, ενώ με το πιο «μάχιμο» SCG003S στοχεύει κοντά στο 6:30.

Η εταιρεία Scuderia Cameron Glickenhaus ανακοίνωσε πως το νέο της μοντέλο που έκανε ντεμπούτο πριν από λίγο καιρό, το SCG003, έκανε νέο χρόνο ρεκόρ στην πίστα Nurburgring Nordschleife. Η επίδοση που ισχυρίζεται πως πέτυχε η φίρμα με το νέο της πόνημα είναι 6:42, ενώ αισιοδοξεί πως με την έκδοση πίστας του οχήματος, το SCG003S, θα καταφέρει ένα χρόνο κοντά στο 6:30.Αυτό είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, καθώς άλλη μια «μουρλή» εταιρεία, η σουηδική Koenigsegg είχε πριν από λίγο καιρό δηλώσει πως έχει ως στόχο να πάρει το ρεκόρ στην «Πράσινη Κόλαση», με τους ανθρώπους της να κάνουν λόγο για κάτι κοντά στα 6:30. Οπότε, αναμένεται οι κορυφαίοι «παίχτες» της ταχύτητας θα έχουν ως στόχο χρόνους κοντά στον παραπάνω.Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως το SCG003 έχει ισχύ 530 ίππων και ροπή 700 Nm από ένα V6 twin-turbo μοτέρ 3,5 λίτρων προέλευσης Honda, το οποίο συνεργάζεται με σειριακό κιβώτιο. Το βάρος του είναι μόλις 1.350 κιλά και το μοίρασμα του βάρους του βρίσκεται στο 49:51. 

Η εταιρεία Scuderia Cameron Glickenhaus ανακοίνωσε πως το νέο της μοντέλο που έκανε ντεμπούτο πριν από λίγο καιρό, το SCG003, έκανε νέο χρόνο ρεκόρ στην πίστα Nurburgring Nordschleife.

Η εταιρεία Scuderia Cameron Glickenhaus ανακοίνωσε πως το νέο της μοντέλο που έκανε ντεμπούτο πριν από λίγο καιρό, το SCG003, έκανε νέο χρόνο ρεκόρ στην πίστα Nurburgring Nordschleife.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO