ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα κατασκοπευτικό βίντεο το οποίο έχει συλλάβει το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Mercedes-Benz, έκανε την εμφάνισή του.

Το νέο ηλεκτρικό SUV της Mercedes (+vid)

2.948 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2018)

Ένα κατασκοπευτικό βίντεο το οποίο έχει καταγράψει το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Mercedes-Benz, έκανε την εμφάνισή του.

Το λογότυπο «EQ» θα είναι αυτό που θα χαρακτηρίζει τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Mercedes, στην οικογένεια των οποίων θα συμπεριλαμβάνεται και ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV που θα ανταγωνιστεί το Tesla Model X και την Jaguar I-Pace, αναμένοντας να κάνει το ντεμπούτο του τον επόμενο χρόνο.
 
Όπως φαίνεται το μοντέλο έχει ήδη ξεκινήσει τις βόλτες του στους γερμανικούς δρόμους και βιντεοσκοπήθηκε από κατασκόπους, με τα μέσα στους εξωτερικού να αναφέρουν πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αυτό το SUV είναι το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της γερμανικής φίρμας.
 
Το βαρύ καμουφλάζ στο αμάξωμα, όπως συμβαίνει στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις δεν μας επιτρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα για τον σχεδιασμό του, ωστόσο γίνεται λόγος πως το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που χρησιμοποιεί είναι το ίδιο με αυτό που είχε το Concept του Generation EQ, το μοντέλο παραγωγής του οποίου έκανε πέρυσι την εμφάνισή του. Το συγκεκριμένο μοντέλο που παρουσιάστηκε στο Παρίσι, είχε ένα ζευγάρι ηλεκτρικών κινητήρων, παρέχοντας 402 ίππους και 700Nm ροπής και συνδυάζονταν με μια μπαταρία 70kWh.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Mercedes εργάζεται πάνω και σε άλλα μοντέλο που θα φέρουν το λογότυπο «EQ», μεταξύ των οποίων ένα crossover και ένα sedan.
 
Δείτε το βίντεο
 

Leasing
Autotriti.gr