Οι κατασκευαστές δίνουν εξαιρετικά μεγάλη σημασία στα κλειδιά των αυτοκινήτων τους, ειδικά στα premium.

Το premium, από το κλειδί φαίνεται!

90.550 Επισκέψεις στο άρθρο

Δείτε μερικά από τα κλειδιά των κατασκευαστών premium και supercar οχημάτων, που μας έχουν κάνει εντύπωση, τόσο από πλευράς σχεδίασης, όσο και τεχνολογικού προφίλ.

Όσο υποκειμενικό και αν ακούγεται, το κλειδί είναι ο καθρέπτης ενός αυτοκινήτου, το σύμβολο μιας μάρκας. Είναι το αντικείμενο που έρχεται σε επαφή με τα χέρια σου πριν καν μπεις στο αυτοκίνητο, είναι η προέκταση του αυτοκινήτου σου όταν είσαι μακριά από αυτό και απλά και μόνο το έχεις ακουμπισμένο στο τραπεζάκι, δίπλα από το freddo espresso ή το περίτεχνο κοκτέιλ. 

Το κλειδί, επίσης, μπορεί να πει πολλά για σένα και για το αυτοκίνητό σου. Αν είναι φθαρμένο ή καλογυαλισμένο για παράδειγμα. Επιπλέον, έχει πάνω του το σήμα της μάρκας -ενίοτε και το μοντέλο, μπορεί να έχει την ίδια απόχρωση με το αμάξωμα του αυτοκινήτου σου και σίγουρα είναι κάτι που παρατηρούν οι συνομιλητές-παρευρισκόμενοί σου. 

Για όλους τους παραπάνω, αλλά και για πολλούς ακόμη λόγους οι κατασκευαστές δίνουν εξαιρετικά μεγάλη σημασία στα κλειδιά των αυτοκινήτων τους. Αν για παράδειγμα το αυτοκίνητό τους  είναι μοντέρνο και νεανικό, αυτό θέλουν να το εκφράσουν και μέσα από το κλειδί τους. Αν θέλουν να προβάλουν το τεχνολογικό τους προφίλ, τότε το μετατρέπουν σε… mini tablet (βλ. BMW). Φυσικά, η ποιότητα των υλικών και η σχεδίαση πρέπει να εκφράζει το DNA της μάρκας. 

Παρακάτω λοιπόν συγκεντρώσαμε μερικά από τα κλειδιά των premium κατασκευαστών που ξεχωρίζουν και από μόνα τους κάνουν το δικό τους… statement.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto