Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το τελευταίο teaser λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη της F5 Venom έδωσε στη δημοσιότητα η Hennessey Performance.

Το τελευταίο teaser της F5 Venom

1.769 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2017)

Το τελευταίο teaser λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη της F5 Venom έδωσε στη δημοσιότητα η Hennessey Performance.

Όπως βλέπουμε η τελευταία εικόνα παρουσιάζει το μοντέλο καλυμμένο με ένα ύφασμα, με τον μπροστά δεξιό προβολέα να ξεχωρίζει όντας αναμμένος. Η εικόνα αυτή είναι το τελευταίο teaser από μια σειρά που έχει προσφέρει στο παρελθόν η Hennessey.
 
Η αρχή έγινε με την φίρμα να υπόσχεται ότι η F5 θα είναι ισχυρότερη από την Bugatti Chiron ξεπερνώντας τα 482 χλμ./ώρα. Έπειτα ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο παρουσίαζε κάποια στοιχεία για τον σχεδιασμό του επερχόμενου αυτοκινήτου που παρουσίαζε μία μεγάλη αεροτομή -κάτι το οποίο διακρίνουμε και σε αυτό το teaser-, αλλά και το σχηματισμό των τριών απολήξεων του συστήματος εξάτμισης, ο οποίος θα είναι τριγωνικός.
Από κει και πέρα έχουν γίνει γνωστά πως το hypercar θα έχει ένα μεγάλο οπίσθιο αεροδυναμικό διαχύτη, που θα το διατηρεί σταθερό όταν κινείται με υψηλές ταχύτητες, ενώ γνωρίζουμε πως ο ανθρακονημάτινος πίνακας οργάνων θα διαθέτει μια μικρή οθόνη, όπου θα φιλοξενείται το σύστημα ψυχαγωγίας, ενώ θα υπάρχει και ένα τρίο αεραγωγών στον ίδιο σχηματισμό με αυτόν του συστημάτων εξάτμισης.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Venom F5 αναμένεται να έχει περισσότερα από 1.451 ίππους, όντας ταυτόχρονα ιδιαίτερα ελαφρύ. Περισσότερες πληροφορίες σε λίγες ώρες όταν και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση.           

Mercedes
OPEL