Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Δεν ήταν Porsche Cayenne αλλά μια απομίμηση του γερμανικού μοντέλου από μια κινέζικη εταιρεία ονόματι Zoyte.

Η διαφορά στην τιμή των δύο μοντέλων είναι αρκετά μεγάλη.

Τον άφησε γιατί είχε Cayenne... μαϊμού!

6.521 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2018)

Το γεγονός ότι το αγόρι της δεν είχε τελικά Porsche Cayenne αλλά μια φθηνή απομίμηση του γερμανικού μοντέλου, στάθηκε αρκετό για μια κοπέλα να του δείξει την έξοδο...

Ένα συμβάν από το οποίο μπορούμε να μάθουμε αρκετά για τις ανθρώπινες σχέσεις συνέβη στην Κίνα, όταν μια κινέζικη… Porsche ήταν η αιτία να χωρίσει ένα ζευγάρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο τους συναντήθηκαν σε μια γιορτή και ο άνδρας αποφάσισε να φλερτάρει την κοπέλα αν και η ίδια δεν ανταποκρινόταν ιδιαίτερα. Ενώ συζητούσαν ωστόσο, κατάλαβαν ότι μένουν σχετικά κοντά και ο άνδρας προσφέρθηκε να την πάει σπίτι της, με την κοπέλα να δέχεται, αφού όπως είπε η ίδια ήταν πολύ φιλικός και χαμηλών τόνων.
 
Όταν ήρθε η ώρα να φύγουν η κοπέλα είδε ότι το αμάξι και πίστεψε πως ήταν μια πραγματική Porsche Cayenne και έμεινε έκπληκτη, λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι να οδηγείς ευρωπαϊκό αυτοκίνητο στην Κίνα, είναι μια ένδειξη υψηλού status. Aμέσως, η κοπέλα άρχισε να βλέπει τον νεαρό με άλλο μάτι, ενώ όπως αποδείχθηκε βγήκαν αρκετά ακόμα ραντεβού με την κοπέλα να λέει: « εκείνη τη στιγμή πίστευα ότι οι πλούσιοι είναι σπάνια τόσο ταπεινοί. Λόγω της ποιότητας του χαρακτήρα του άρχισα να νιώθω όμορφα για αυτόν».

Όλα άλλαξαν όμως όταν μια φίλη της κοπέλας, που μάλλον είχε μια μεγαλύτερη επαφή με τα αυτοκίνητα, της αποκάλυψε ότι το SUV που οδηγούσε το αγόρι της δεν ήταν Porsche Cayenne αλλά μια απομίμηση του γερμανικού μοντέλου από μια κινέζικη εταιρεία ονόματι Zoyte. Aμέσως, η κοπέλα τον χώρισε γιατί την έκανε ρεζίλι στις φίλες της…

Η διαφορά στην τιμή των δύο μοντέλων είναι αρκετά μεγάλη, με την απομίμηση να κοστίζει γύρω στις 20.000 ευρώ ενώ η πραγματική Cayenne μπορεί να φτάσει τις 190.000 ευρώ.

FORD
Autotriti.gr