Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τότε θα δούμε τη νέα υβριδική V6 Ferrari

1.508 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2021)

Την ακριβή ημερομηνία στην οποία αναμένεται να παρουσιάσει το νέο της υβριδικό V6 supercar ανακοίνωσε η Ferrari.

Πρωτότυπα της νέας υβριδικής V6 Ferrari έχουν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια δοκιμών στους δρόμους εδώ και παρά πολύ καιρό, όντας καλυμμένα όλες τις φορές με βαρύ καμουφλάζ. Ωστόσο το καμουφλάζ αυτό αναμένεται σύντομα να αποχωρήσει, καθώς η ιταλική μάρκα ανακοίνωσε πως στις 24 Ιουνίου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου.
 
Η Ferrari μέχρι στιγμής κρατάει κρυφά τα χαρτιά της και το μόνο που αναφέρει στο teaser βίντεο είναι να κρατήσουμε την ημερομηνία, αλλά κατά τη διάρκεια της περιόδου των δοκιμών έχουν διαρρεύσει κάποιες πρώτες πληροφορίες. Το νέο V6 supercar αναμένεται να αντλεί την ισχύ του από έναν twin-turbo 3,0 λίτρων κινητήρα που θα συμπληρώνεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Ο τελευταίος θα δίνει τη δυνατότητα στη Ferrari με την κωδική ονομασία F171 να μπορεί να κινείται αποκλειστικά με ρεύμα.
 
Το νέο ιταλικό μοντέλο θα ενεργήσει ως άμεσος αντίπαλος της Plug-In υβριδικής McLaren Artura με τα 680 άλογα και δεν αποκλείεται η ισχύς της να οριοθετείται σε ανάλογο επίπεδο. Σχεδιαστικά είναι δύσκολο να βγει κάποιο συμπέρασμα λόγω του καμουφλάζ που προαναφέραμε, όμως το πιθανότερο είναι πως η V6 υβριδική Ferrari θα δανειστεί στοιχεία από την τη ναυαρχίδα SF90 Stradale.
 
Όλες οι απορίες θα απαντηθούν στις 24 Ιουνίου. Έως τότε ρίχτε μία ματιά στο teaser βίντεο.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

Hyundai
NISSAN