Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Προέρχεται από την καλιφορνέζικη Bojix Design και αποτελεί μία εναλλακτική για το F-150 Raptor. Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά σχεδόν 18 εκατοστά, τα δύο turbo και το intercooler έχουν ανα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Προέρχεται από την καλιφορνέζικη Bojix Design και αποτελεί μία εναλλακτική για το F-150 Raptor. Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά σχεδόν 18 εκατοστά, τα δύο turbo και το intercooler έχουν αναβαθμιστεί, ενώ υπάρχουν φρένα της Brembo.

«Tούμπανα» Ford pick-up

4.082 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2016)

Πάρτε μια πρώτη ιδέα για το τι ετοιμάζει η Ford για την έκθεση SEMA. Δείτε τις 4 «τρελές» μετατροπές του F-150, από off-road «κτήνος» 18 εκ. πιο ψηλό από το Raptor, σε «σαύρα» 750 ίππων για τους καλιφορνέζικους δρόμους…

H Ford μας δίνει σήμερα μια πρόγευση των 4 διαφορετικών F-150 που θα παρουσιάσει τον επόμενο μήνα στην έκθεση SEMA. Το πρώτο προέρχεται από την καλιφορνέζικη Bojix Design και αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση για το F-150 Raptor. Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά σχεδόν 18 εκατοστά, τα δύο turbo και το intercooler έχουν αναβαθμιστεί, ενώ υπάρχουν φρένα της Brembo. Στο εξωτερικό, έχουν αλλάξει οι προφυλακτήρες, έχουν τοποθετηθεί μπάρες φωτισμού, αλλά και μία σειρά αξεσουάρ της Ford. Το εσωτερικό έχει ντυθεί με δέρμα Katzkin, ενώ έχει τοποθετηθεί ηχοσύστημα της Kicker.

Το χρυσό Gold Standard Ford F-150 Project Truck έχει κατασκευαστεί από την A.R.E. Accessories. Ξεχωρίζει το σύστημα ανύψωσης του καλύμματος της καρότσας, TopperEZLift. Διαθέτει υπερυψωμένη ανάρτηση και σφυρήλατες ζάντες 24 ιντσών.

Το χρυσό Gold Standard Ford F-150 Project Truck έχει κατασκευαστεί από την A.R.E. Accessories. Ξεχωρίζει το σύστημα ανύψωσης του καλύμματος της καρότσας, TopperEZLift. Διαθέτει υπερυψωμένη ανάρτηση και σφυρήλατες ζάντες 24 ιντσών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το δεύτερο ονομάζεται Gold Standard Ford F-150 Project Truck και έχει κατασκευαστεί από την A.R.E. Accessories. Όπως λέει και το όνομά του, είναι χρυσό, ενώ προεξάρχον χαρακτηριστικό του είναι το σύστημα ανύψωσης του καλύμματος της καρότσας, TopperEZLift. Διαθέτει υπερυψωμένη ανάρτηση και σφυρήλατες ζάντες 24 ιντσών.
 
Το τρίτο είναι το EraThr3 της Hulst Customs. Ακραία χαμηλωμένο, με 26άρες ζάντες, αερανάρτηση και custom πίσω ανάρτηση, το συγκεκριμένο F-150 διαθέτει έναν βελτιωμένο, 5λιτρο V8 κινητήρα, που με τη βοήθεια του υπερσυμπιεστή της Whipple, αποδίδει 750 ίππους.
 
Το τέταρτο και τελευταίο λέγεται BMX-themed F-150 και αφήνει στο πλάι τον 3.5 EcoΒoost V6 κινητήρα, παίρνοντας τον ατμοσφαιρικό V8 των 5,0 λίτρων. Μόνο που προσθέτει και έναν υπερσυμπιεστή της Whipple. Προορίζεται για ανθρώπους των extreme sports με βάσεις ποδηλάτων κ.τ.λ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
NISSAN