ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Βγήκε νικητής από μία αρχική λίστα οκτώ νέων μοντέλων, από όλο τον κόσμο, και στη συνέχεια επικράτησε μεταξύ τριών φιναλίστ.

Βγήκε νικητής από μία αρχική λίστα οκτώ νέων μοντέλων, από όλο τον κόσμο, και στη συνέχεια επικράτησε μεταξύ τριών φιναλίστ.

Βράβευση για Toyota Mirai

1.405 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2016)

Το νέο Toyota Mirai ανακηρύχθηκε «World Green Car 2016» σε συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε η κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από 73 εκπροσώπους του ειδικού τύπου από 23 χώρες από όλο τον κόσμο. Το Toyota Mirai επιλέχθηκε, από μία αρχική λίστα οκτώ νέων μοντέλων από όλο τον κόσμο, και στη συνέχεια επικράτησε μεταξύ τριών φιναλίστ, που ανάμεσά τους βρισκόταν και το νέο Toyota Prius.Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Toyota Ευρώπης, Karl Schlicht, έκανε το εξής σχόλιο: «Σαν αναγνωρισμένοι ηγέτες στην υβριδική τεχνολογία, νιώθουμε πραγματική τιμή που μας απονέμεται ένα τόσο σημαντικό βραβείο. Αυτό αναγνωρίζει αναμφισβήτητα τη μακροχρόνια αφοσίωση της Toyota στην τεχνολογία κυψελών καυσίμου, ως μιας πειστικής, ασφαλούς και πρακτικής λύσης μετακίνησης που οδηγεί τις εξελίξεις για τη δημιουργία του απόλυτου οικολογικού αυτοκινήτου».Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η ιαπωνική εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα όχημα που οι εκπομπές του περιορίζονται μόνο στον υδρατμό. Πέρα από την προηγμένη τεχνολογία κυψελών καυσίμου και την περιβαλλοντική συμβατότητα, το Mirai είναι απολαυστικό στην οδήγηση, έχει φουτουριστική σχεδίαση που δηλώνει καθαρά ότι πρόκειται για FCV (Fuel Cell Vehicle), και προσφέρει μία αθόρυβη και αρκετά άνετη οδηγική εμπειρία.
Διαβάστε ακόμη:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
LINGLONG VS UNIROYAL