Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τραγικό δυστύχημα με Toyota Celica στο Βελεστίνο (video)
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τραγικό δυστύχημα με Toyota Celica στο Βελεστίνο (video)

7.950 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2021)

Θανατηφόρο τροχαίο στον κόμβο του Βελεστίνου. Μια Toyota Celica προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε κολόνα οδικής σήμανσης και άρπαξε φωτιά. Ο οδηγός κάηκε.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη χθες το βράδυ λίγο μετά τις 21:00 μετά το 304 ΠΕΒ Βελεστίνου στον κόμβο προς ΠΑΘΕ στο ρεύμα προς Λάρισα. Η Toyota Celica που οδηγούσε ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων, πιθανόν λόγω υπερβολικής ταχύτητας σε συνδυασμό με την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, βγήκε από την πορεία της, χτύπησε στην προστατευτική μπάρα και λίγα δευτερόλεπτα μετά τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε απανθρακωμένος στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου που, εκεί όπου πιθανότατα κατέληξε λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, η οποία μετέτρεψε το ιαπωνικό sportscar σε άμορφη μάζα σιδερικών. Χαρακτηριστικό των τεράστιων δυνάμεων που ασκήθηκαν κατά την πρόσκρουση, η αποκόλληση του κινητήρα που βρίσκεται μερικά μέτρα πιο πέρα, όπως φαίνεται στο βίντεο του magnesianews.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα (της Β΄ ΒΙ.ΠΕ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου). Οι πυροσβέστες παράλληλα με την κατάσβεση της φωτιάς, κατάφεραν και απεγκλώβισαν τον άτυχο οδηγό που ήταν ήδη νεκρός.

Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος διερευνώνται, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις, βάσει της εικόνας, μιλούν για υπερβολική ταχύτητα που οδήγησε σε απώλεια του ελέγχου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN