Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τρομακτικό ατύχημα για τον Mr. Survivor

2.092 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2019)

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, παραγωγός του Survivor, είχε ένα τρομακτικό ατύχημα με τη Ferrari του σε αυτοκινητόδρομο της Κωνσταντινούπολης από το οποίο ωστόσο δεν τραυματίστηκε.

Το όνομα Ατζούν Ιλιτζαλί ίσως να μην σας θυμίζει κάτι όμως, αν το συνδυάσετε με το Survivor και φέρετε στο μυαλό σας τον Τούρκο παρουσιαστή τότε έχετε πέσει μέσα στο ποιος είναι ο εν λόγω κύριος. Ο καναλάρχης και παραγωγός της τουρκικής τηλεόρασης είχε ένα ατύχημα με τη Ferrari F12 Berlinetta του στον αυτοκινητόδρομο O-6 της Κωνσταντινούπολης όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ένα από τα δύο ελαστικά της Ferrari έσκασε και αυτός ήταν ο λόγος που ο άνθρωπος των μίντια έχασε τον έλεγχο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο μετά το συμβάν, το εμπρός μέρος της Ferrari έχει καταστραφεί ολοσχερώς ενώ η καμπίνα έχει μείνει ανέπαφη. Ο Ιλιτζαλί είναι καλά στην υγεία του όπως ανέφερε ο ίδιος με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα λίγη ώρα μετά το τροχαίο ατύχημα.

 

Toyota
Skoda