Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πηγή: epiruspost.gr

Πηγή: epiruspost.gr

Τρομακτικό τροχαίο με δύο νεκρούς στην Ιονία Οδό

5.827 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2022)

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Δευτέρας στην Ιονία Οδό, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο προσέκρουσε στο σταματημένο στη ΛΕΑ όχημά τους και τους παρέσυρε. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και τα δύο παιδιά τους που τραυματίστηκαν ελαφρά.

Είχαν σταματήσει στη ΛΕΑ λόγω μηχανικής βλάβης

Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο με απολογισμό δύο νεκρούς και δύο ελαφρά τραυματίες σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας λίγο πριν τα διόδια του Τερόβου, στο ρεύμα προς Ιωάννινα.

Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν τις 7 το πρωί, το όχημα μιας τετραμελούς οικογένειας από την Αλβανία σταμάτησε στη ΛΕΑ στο 171ο χλμ. της Ιονίας Οδού μετά από μηχανική βλάβη. Ο 58χρονος οδηγός αποβιβάστηκε από το όχημα ενώ τον ακολούθησε εκτός του οχήματος και η σύζυγος του 50 ετών, για να δουν τι συμβαίνει, αφήνοντας όμως ανοιχτές τις δύο αριστερές πόρτες του οχήματος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ διερχόμενο ΙΧ, που όπως φαίνεται δεν τους αντιλήφθηκε, προσέκρουσε στις ανοιχτές πόρτες παρασύροντας το ζευγάρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Παρά την άμεση κινητοποίηση της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, το ζευγάρι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όμως ήδη ήταν αργά. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και τα δύο παιδιά τους, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν, επίσης, στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα τους, την Αλβανία. Προανάκριση διενεργείται από το 3ο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS