Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τροχαίο-Πάτρα: Νεκροί οι γονείς - Έμειναν ορφανά τρία ανήλικα παιδιά
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τροχαίο-Πάτρα: Νεκροί οι γονείς - Έμειναν ορφανά τρία ανήλικα παιδιά

7.875 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2022)

Οι δύο τους γονείς σκοτώθηκαν χθες το πρωί σε τροχαίο που σημειώθηκε στη νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων.

Ανείπωτη η τραγωδία

Την τελευταία τους πνοή άφησαν στην άσφαλτο μια 44χρονη γυναίκα και ο 54χρονος σύζυγός της στο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων. Το ζευγάρι άφησε πίσω του τρία ανήλικα παιδιά, δυο κορίτσια και ένα αγόρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ιδιαίτερα σφοδρή η σύγκρουση

Το τροχαίο συνέβη στο 14ο χλμ της ΝΕΟ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο τους με κατεύθυνση την Πάτρα, συγκρούστηκε με το βαρύ όχημα που εκινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύργο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των τριών επιβαινόντων στα οχήματα, ενώ η νταλίκα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, επί του οδοστρώματος.

Νεκρό το ζευγάρι, στο νοσοκομείο ο οδηγός της νταλίκας

Η 44χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο στο πρανές του δρόμου, διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Οι γιατροί έδωσαν «μάχη» για να κρατήσουν στη ζωή τον 54χρονο αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο 70χρονος οδηγός της νταλίκας, επίσης από την Αμαλιάδα, τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
NISSAN