Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ένα ακόμα μέρος των αποζημιώσεων προς τις ΗΠΑ αποτελεί η νέα εταιρεία Electrify America της VW.

Ένα ακόμα μέρος των αποζημιώσεων προς τις ΗΠΑ αποτελεί η νέα εταιρεία Electrify America της VW.

VW Electrify America

3.522 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2017)

Μια εταιρεία που γεννήθηκε από το πλάνο αποζημιώσεων της VW για το Dieselgate στην Αμερική και έχει στόχο να εγκαταστήσει πάνω από 500 σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα.

Μέρος των προσπαθειών αποζημίωσης των ΗΠΑ από το Dieselgate, η Volkswagen ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας μιας νέας εταιρείας στην Αμερική, με το όνομα Electrify America. Πρόκειται για ένα τμήμα το οποίο συνολικά θα διαχειριστεί περίπου 2 δις. δολάρια, ως επένδυση στην τεχνολογία οχημάτων μηδενικών εκπομπών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η εταιρεία έχει ως πλάνο να εγκαταστήσει πάνω από 500 σταθμούς φόρτισης αυτοκινήτων σε όλη τη χώρα, με τους 300 από αυτούς να βρίσκονται σε 15 σημεία μητροπόλεων. Ακόμη, θα αναπτύξει ένα νέο διεθνές δίκτυο υψηλής ταχύτητας φόρτισης με πάνω από 200 σταθμούς σε όλες τις ΗΠΑ.

Επιπρόσθετα, μέρος της προσπάθειας είναι και ένα σχέδιο για επίτευξη πωλήσεων πάνω από 3 εκατ. ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ, μέχρι το 2025, αλλά και την δημιουργία μιας τεράστιας έκτασης δοκιμών για τα ηλεκτρικά οχήματα, με το όνομα «Green City» -η οποία θα κατασκευαστεί στην California. Μόνο αυτό το τελευταίο εγχείρημα θα ισοδυναμεί με 500 εκατ. δολάρια επένδυσης.

Η νέα εταιρεία έχει ως έδρα το Reston της Virginia, ενώ την διεύθυνσή της ανέλαβε ο Mark McNabb, στέλεχος της VW επί σειρά ετών. Συνολικά, οι αποζημιώσεις που η VW καλείται να πληρώσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανέρχονται έως και τα 25 δισεκατομμύρια δολάρια.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Leasing