Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

VW Group: Τα λανσαρίσματα των μαρκών του το 2021

2.211 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2021)

Ο Όμιλος Volkswagen σε επίσημη ενημέρωσή του αποκάλυψε το πλάνο των μαρκών που τον απαρτίζουν για ολόκληρο το 2021. Δείτε ποια μοντέλα θα λανσαριστούν από τις VW, Audi, Skoda, SEAT, Porsche, Bugatti, Bentley και Lamborghini την τρέχουσα χρονιά.


Ο Όμιλος Volkswagen πραγματοποίησε την ετήσια συνέντευξή του στα μέσα ενημέρωσης και μέσω ενός εγγράφου 371 σελίδων που μοιράστηκε, προκύπτουν πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες αναφορικά με τις μάρκες που τον απαρτίζουν και φυσικά τα πλάνα που έχουν για τη χρονιά που διανύουμε. Πάμε να τα δούμε.
 
Η ομώνυμη μάρκα, VW, θα λανσάρει στην Ευρώπη το ID.5 το οποίο όπως έχουμε αναφέρει πως πρόκειται για ένα coupe SUV, αμιγώς ηλεκτρικό που θα προωθήσει ακόμα περισσότερο τα ηλεκτρικά πλάνα της γερμανικής φίρμας. Φυσικά στη «Γηραιά Ήπειρο» περιμένουνε και το ανανεωμένο Polo που θα έρθει εντός του 2021. Από κει και πέρα τα ID.4 Crozz και ID.4 X, όπως και το ID.6 με τρεις σειρές καθισμάτων θα κάνουν ντεμπούτο στην Κίνα, ενώ ένα τοπικά παραγόμενο Tiguan θα λανσαριστεί στην Ινδία. Σε αυτά προστίθενται το Taos στη Βόρεια και Νότια Αμερική και το Tarek στη Ρωσία.
 
Προχωρώντας στη Skoda, η Fabia θα μεταβεί στο μοντέλο της νέας γενιάς, ενώ το Kodiaq πρόκειται να ανανεωθεί εντός του 2021. Το μικρό crossover μόνο για την αγορά της Ινδίας, Kushaq απέχει λίγες μέρες από την αποκάλυψή του, ενώ παρόλο που δεν αναφέρεται στο έγγραφο το ηλεκτρικό SUV Enyaq αναμένεται να αποκτήσει και μία GT έκδοση.
 
Όσο για την Audi, το πρόσφατα αποκαλυφθέν σεντάν e-tron GT θα συνοδεύεται από το επερχόμενο Q4 e-tron και το ήδη διαθέσιμο Q5 Sportback μαζί με μια έκδοση PHEV του Q5. Για τη SEAT το βασικότερο στοιχείο θα είναι η παρουσίαση του ανανεωμένου Ibiza που αναμένεται να ντεμπουτάρει, για να συνεχίσει να ακολουθεί τον παλμό της hot κατηγορίας των μικρών που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον.
 
Η Bentley σχεδιάζει να παρουσιάσει μια Plug-In υβριδική έκδοση της Bentayga μαζί με ένα επιπλέον μοντέλο PHEV, είτε μία ηλεκτροκίνητη Continental GT είτε την Flying Spur. Όσον αφορά τη Lamborghini το μοναδικό μοντέλο που αναφέρεται στο έγγραφο είναι η ήδη αποκαλυφθείσα Huracan STO.
 
Η Porsche έχει μια πολυάσχολη χρονιά μπροστά της, εκτός από το να φέρει την παρουσοασμένη Taycan Cross Turismo στις αγορές, σχεδιάζει επίσης την ανανέωση της Macan, ενώ αναμένεται να προστεθούν και νέα μοντέλα στην γκάμα της 911. Τέλος η Bugatti σχεδιάζει ένα νέο μέλος της συνεχώς αναπτυσσόμενης οικογένειας της Chiron, χωρίς όμως να δημοσιοποιούνται περισσότερα στοιχεία.  

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO