Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

VW: Νέα… «λακωνική» έκδοση του ID. Buzz στην Ευρώπη

(1/10/2024)
VW: Νέα… «λακωνική» έκδοση του ID. Buzz στην Ευρώπη
3 Φωτογραφίες »

- Η VW θα βγάλει νέα βασική έκδοση του ID Buzz
- Θα βγαίνει σε ένα χρώμα και θα διαθέτει άβαφους προφυλακτήρες
- Θα εξοπλιστεί με μπαταρία 59 kWh και θα φορτίζει από το 10% στο 80% μέσα σε 25 λεπτά
- Θα κοστίζει στην γερμανική αγορά 49.997 ευρώ

Η VW θα βγάλει νέα βασική έκδοση του ID Buzz

Η Volkswagen ετοιμάζει νέα «λακωνική» έκδοση του ID. Buzz για την Ευρώπη, η οποία θα κοστίζει περί των 50.000 ευρώ.  Η νέα έκδοση θα έρθει να πάρει τη θέση της στη βάση της πυραμίδας των εκδόσεων του ID. Buzz ως βασική με το όνομα Freestyle. Δεν έχουμε πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη, με τη μόνη επίσημη ανακοίνωση της μάρκας να αφορά τη Γερμανία.

Θα βγαίνει σε ένα χρώμα και θα διαθέτει άβαφους προφυλακτήρες

Εμφανισιακά ξεκινώντας από έξω προς τα μέσα, η νέα βασική έκδοση του ID. Buzz θα φοράει 18άρες σιδερένιες ζάντες, ενώ η παλέτα του θα διαθέτει μόνο ένα χρώμα το Candy White, με την γερμανική εταιρεία να προσθέτει αργότερα και μια δεύτερη μεταλλική επιλογή με το όνομα Moon Silver, αλλά θα κοστίζει 1.035 ευρώ παραπάνω. 'Αλλη μια επιλογή της VW που έκανε εντύπωση, είναι ότι η νέα βασική έκδοση του βαν θα μας γυρίσει πίσω στη δεκαετία του 1980, αφού έχει άβαφους προφυλακτήρες.

Η επιλογή της VW, να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο με προσιτή τιμή δεν αποκλείεται να ρίξει την ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό. Βέβαια η γερμανική μάρκα θα διατηρήσει την μεγάλη οθόνη 12,9 ιντσών γα το infotainment, ενώ θα εξοπλιστεί και με Android Auto και Apple CarPlay.

Θα εξοπλιστεί με μπαταρία 59 kWh και θα φορτίζει από το 10% στο 80% μέσα σε 25 λεπτά

Η νέα βασική έκδοση θα εξοπλιστεί με μπαταρία των 59kWh σε αντίθεση με την προηγούμενη βασική, η οποία διέθετε μπαταρία των 77kWh.  Ακόμα θα έχει ισχύ 172 αλόγων, ενώ δεν θα μπορεί να ξεπεράσει σε τελική ταχύτητα τα  144 χλμ./ώρα. Τέλος το ID. Buzz του «φτωχού» θα μπορεί να φορτίσει από το 10% στο 80% μέσα σε 24 λεπτά.

Θα κοστίζει στην γερμανική αγορά 49.997 ευρώ

Όλα αυτά πλέον, οι πιθανοί αγοραστές θα μπορούν να τα αποκτήσουν σε τιμή κοντά στα 50.000 ευρώ, αφού η νέα βασική έκδοση του ID. Buzz θα κοστίζει στη γερμανική αγορά 49.997 ευρώ. Μπορεί να μην ξέρουμε πότε και αν θα έρθει στην Ελλάδα, αλλά τα 49.997 ευρώ έχουν μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα 69.178 ευρώ της τωρινής βασικής έκδοσης στη χώρα μας.

FORD
TRANSPORTER IAA