Ανεση – Εργονομία

6.998 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2024)
Ανεση – Εργονομία
6 Φωτογραφίες »

To Voge SR1 εξοπλίζεται με σέλα δύο επιπέδων, η οποία έχει ικανοποιητική ποσότητα αφρώδους τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη. Παρά το γεγονός ότι η σέλα δύο επιπέδων «περιορίζει» το πόσο πίσω μπορείς να πας, οι ψηλότεροι αναβάτες δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα, καθώς εργονομικά το SR1 δημιουργεί τις σωστές γωνίες και με το τιμόνι τοποθετημένο λίγο πιο ψηλά και τον άπλετο χώρο για τα πόδια, όλοι οι αναβάτες θα καταφέρουν να βολευτούν. Τα πλαστικά που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος και ο ανεμοθώρακας προστατεύουν επαρκώς από τα καιρικά φαινόμενα, ενώ κάτω από τη σέλα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος 26 λίτρων, που χωράει ένα Jet  κράνος και μερικά ακόμα αντικείμενα. Η LED οθόνη παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον αναβάτη, με την διάταξη να επιτρέπει τη γρήγορη απόσπαση πληροφορίας, χωρίς η προσοχή να χάνεται από το δρόμο, ενώ ο χειρισμός της γίνεται από δύο κουμπιά που βρίσκονται αριστερά και δεξιά στο κάτω μέρος της.

Στο μπροστινό μέρος, ακριβώς κάτω από τη ζελατίνα υπάρχει μια κάμερα καταγραφής δεδομένων (Dash Cam). Για την λειτουργία της χρειάζεται η εισαγωγή μιας κάρτας μνήμης (προδιαγραφών τουλάχιστον Class 10 και με χωρητικότητα 128GB) στην ειδική εσοχή που υπάρχει στο δεξί μέρος του καταγραφικού (μπροστά στο χώρο της σέλας, πίσω από ένα κάλυμμα, δίπλα στην μπαταρία). Από εκεί και πέρα, η σύνδεση στην εφαρμογή BOSHI σας επιτρέπει να αρχίσετε την καταγραφή και αν η κάρτα μνήμης γεμίσει διαγράφει αυτόματα τα παλαιότερα βίντεο.
Αλλα στοιχεία εξοπλισμού του Voge SR1 περιλαμβάνουν USB θύρα φόρτισης, η οποία βρίσκεται στο ντουλαπάκι κάτω από το τιμόνι, Keyless σύστημα εκκίνησης, Full LED φωτισμό, δικάναλο ABS, Traction Control και ESS (σύστημα προειδοποίησης απότομου φρεναρίσματος).

Σελίδα 1Voge SR1 – Test
Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Ανεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας - Επιδόσεις - Περιφερειακά
Σελίδα 5Στο δρόμο
Σελίδα 6Η άποψή μας
Σελίδα 7Τεχνικά χαρακτηριστικά
ford
OPEL